AZ ÚTZÁR FOKOZÓDIK

AZ ÚTZÁR FOKOZÓDIK

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Az alábbi leírással, és a lenti meghívó videóval hívunk minden SeVizahitelest, aki úgy gondolja, több jár neki, mint amit a kormány-bankárok közötti megállapodás után törvénybe iktattak.

 

„Köszönjük az íméles, és egyéb szavazatokat.

A beérkezett javaslatok alapján az alábbi főbb pontok szerint fogjuk megvalósítani a május 29-i SeVizahitles nyomásgyakorló, figyelemfelhívó megmozdulást:

Helyszín: Budapest Kossuth tér 2-4. iGazságügyi Minisztérium.

13 órakor gyülekező, 14 órakor kezdés.17 órakor átvonulás a 2 órás útzár helyszínére. Az útzárat duplázzuk, és így lesz a következő tüntetésnél is mindaddig, amíg nem teljesítik a SeVizahitelesek követeléseit.

Amikor mindenki aláírta a felhívást, akkor átadjuk Trócsányi László miniszternek. A követelések hasonlóak lesznek a május 7-i megmozduláséhoz, amit 7-én át sem vettek.

Most már nem azt követeljük, hogy vegyék át, hanem hogy teljesítsék.

–         Bankmentő törvények visszavonása, Kártérítés, Felelősségre vonás.

A 3 órás demó ideje alatt leginkább rövid (5 perces) felszólalásokban a résztvevők fognak arról mesélni, hogy velük mi történt, hogyan képzelnék el a megoldást, mit üzennek károsult társaiknak…

17 órakor átvonulunk az útzár helyszínre. Az eddigi javaslatok alapján az egyik lehetséges hely az Alkotmány utca, Bajcsy – Zsilinszky út kereszteződése. (Egyrészt nincs messze, másrészt látványos széles út. Ezen kívül nem zavarja az indokoltnál jobban a város forgalmát)

Itt leülünk, (széket hozzanak azok, akiknek úgy kényelmesebb) és folytatjuk az egyéni felszólalásokat, követeléseink megfogalmazását.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

A május 7-i tapasztalatok alapján javasoljuk az egységes megjelenést. Nagyon jól nézett ki a földön ülve a sok hasonló öltözetű elszánt ember.
Mivel látjuk, hogy sokan a narancssárgát nem szívesen öltenék magukra, így a Nem adom a házamat mozgalom tagjai úgy döntöttek, hogy az egységes megjelenés érdekében erre a demóra, és a folytatásra lecseréli a jól bevált figyelemfelkeltő színvilágot.
Hosszú tanakodások után a választás a citromsárgára esett. Gyakorlatilag ez az egyetlen olyan sokak által viselhető, és olcsón beszerezhető szín, amit még egyetlen parlamenti párt sem használ. Kérünk mindenkit, hogy sárga fölsőben, és az áldozatokra emlékezve fekete nyakba valóval jöjjön.

Terveink szerint a minisztérium előtt ismét gyertyával emlékezünk azokra, akik nem bírták már a kifosztást elviselni, és lesz ismét égetés is. Hozzatok égetni való szerződést elszámolást, népét eláruló politikusok, kifosztó bankárok neveit, képeit…

Meghívó videó:ESEMÉNY OLDAL: https://www.facebook.com/events/445442418958142/

Mit üzenünk azzal, hogy leülünk?
– Elszántságot. Aki leül, az elhatározta, hogy nem mozdul. Az ülő embert csak nyomós érvek bírják rávenni, hogy felálljon. Pl. ha teljesítik a követeléseit.

– Békét, erőszakmentességet. Az ülő ember nem lép fel fenyegetően. Az ülő ember nem akar rendőrökre támadni, így joggal várhatja el, hogy vele szemben is így járnak el. Én biztos vagyok benne, hogy ma Magyarországon nincs olyan rendőr, aki földön ülő emberekre támadna.

– A kétórás leülés azt jelenti, hogy fokozzuk a nyomásgyakorlást. Megdupláztuk az előzőt, és ha a résztvevők úgy döntenek, akkor a következő tüntin ismét duplázunk. Mi nem akarjuk azonnal az egész város forgalmát bénítani hosszú időre, de nem hagyjuk magunkat kifosztani. Határozottan, és mindaddig békésen lépünk fel, amíg erre hagynak lehetőséget.

Gyere te is! Tegyél a szabadulásodért! Küzdjünk együtt az igazságunkért!”

Tisztelettel: Póka László  Nem adom a házamat mozgalom  0630-931-9802 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás