A “DEVIZAHITELESEK” KÉPVISELETÉBEN AZ ANGOL PARLAMENTBEN FOG FELSZÓLALNI KÁSLER ÁRPÁD

A "DEVIZAHITELESEK" KÉPVISELETÉBEN AZ ANGOL PARLAMENTBEN FOG FELSZÓLALNI KÁSLER ÁRPÁD.

A "DEVIZAHITELESEK" KÉPVISELETÉBEN AZ ANGOL PARLAMENTBEN FOG FELSZÓLALNI KÁSLER ÁRPÁD

Az Angol Parlamentben fog beszédet tartani a magyar devizahitelesek kisemmizése ügyében Kásler Árpád

Néhány napja számoltunk be arról, hogy a hazai média szinte teljesen elhallgatta, hogy Cipruson a devizahitel károsult országok konferenciát tartottak.

Hazánkból Kásler Árpádot hívták meg, így ő képviselte a kifosztott magyar népet az ötnapos Ciprusi Konferencián.

loading...KÁSLER ÁRPÁD ÍGÉRETET KAPOTT ARRA, HOGY 2015. FEBRUÁRBAN ELŐADHATJA AZ ÉRVEIT A „HAZAI DEVIZAHITELES” HELYZETET ILLETŐEN A LONDONI PARLAMENT ALSÓHÁZÁBAN.
A Ciprusi Konferencián a jelenlévő létrehozták az  „Európai Jogi Bizottság a Fogyasztók Jogaiért” angolul: ( European Legal Committee for Consumer Rights) elnevezésű bizottságot.
Kiderült, hogy az európai országok közül Magyarországon volt a legtöbb svájci frank alapú hitelezés és ezzel együtt itt van a legtöbb károsult is.

Még Kásler Cipruson, és később az Angol Parlamentben küzd az átvert "devizahitelesekért", addig hazánkban Póka Lászlóék (Nem adom a házamat mozgalom) lépnek fel aktívan az ügy érdekében, illetve egy nagyszabású "devizahiteles" demonstráció van előkészítés alatt! TE OTT LESZEL ???

"Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Mielőtt megtartanám a beszédemet, ki kell térnem néhány dologra, hiszen tegnap este volt szerencsém más országok küldötteivel szót váltani és hitetlenkedve hallgatták, nem akarták elhinni azt, hogy Magyarországon 900.000 darabra tehető a jelzálogalapú devizahitel szerződések száma, ezen felül legalább 400.000 db. gépkocsi szerződés és több mint 200.000 db. áruvásárlási és egyéb devizaalapú szerződésről beszélhetünk, valamint azt sem akarták elhinni, hogy az idekapcsolódó perek nagy részét felfüggesztették a Bíróságok, egyelőre december 31.-ig, pedig ez így van.

Eddig öt nagyobb tüntetést szerveztünk, néhány száz főtől húsz ezer főig. Egy alkalommal elfoglaltunk egy teret is a fővárosban, hogy felhívjuk a közvélemény és a hatóságok figyelmét, de miután békésen befejeztük a demonstrációt, civil ruhás ügynökök őrizetbe vettek és 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztéssel kellett szembenézni, mely ügy azóta lezárult.loading...


Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Mindenekelőtt engedjék meg, hogy köszönetemet és tiszteletemet fejezzem ki a rendezők előtt, hogy lehetővé tették ennek a nemzetközi konferenciának a létrejöttét, időt, pénzt és energiát nem kímélve. Megtiszteltetésnek és az elmúlt fél évtized munkásságának a nemzetközi elismerése, hogy a meghívottak között lehetek.

Magamról csak annyit, hogy 42 éves vagyok, nős, egy 9 éves, egy 5 éves és egy 5 hónapos fiúgyermek édesapja.
Rátérve a lényegre, amiért ide eljöttünk, a következőket kívánom előadni Önöknek. Mindent amit elmondok, az kifejezetten Magyarországra és a magyar hatályos törvényekre vonatkozik, de a konferencia végére, jó lenne, ha összevetnénk, hogy milyen közös cselekvési tervet tudunk kidolgozni, az ügy előremozdítása érdekében. Az állításaimat bizonyítékokkal alá tudom támasztani kivétel nélkül, egytől-egyig, még sem az ügyészség, sem a bíróság, beleértve a Kúriát is, sem a Magyar Bankszövetség, sem a politikai garnitúra, nem cáfolták meg állításaimat, ellenkezőleg, cselekedeteikkel alátámasszák igazunkat."


Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
EGYMILLIÓAN A "DEVIZAADÓSOK" IGAZSÁGÁÉRT - KÖZLEMÉNY.
EGYMILLIÓAN A “DEVIZAADÓSOK” IGAZSÁGÁÉRT – KÖZLEMÉNY

EGYMILLIÓAN A "DEVIZAADÓSOK" IGAZSÁGÁÉRT - KÖZLEMÉNY Oszd meg! 1. A devizakövetelést jogtalannak tartjuk az elmúlt évek során feltárt bizonyítékok alapján....

HOL A PÉNZEM ?
HOL A PÉNZEM ?

Erzsebet Szalagyi - HOL A PÉNZEM ? Elkezdtek ébredezni az Emberek Magyarországon és most már nincs kibúvó az alól, hogy mindenki...

Close