EGYÉNI BÍRÓI FÜGGETLENSÉG ÉS FELELŐSSÉG FÓRUM KÖZLEMÉNYE.

EGYÉNI BÍRÓI FÜGGETLENSÉG ÉS FELELŐSSÉG FÓRUM KÖZLEMÉNYE.

EGYÉNI BÍRÓI FÜGGETLENSÉG ÉS FELELŐSSÉG FÓRUM KÖZLEMÉNYE.

[good_old_share]


Úgy néz ki, hogy még az a kicsi bírói függetlenség is el fog veszni Magyarországon.A devizás ügyvédi irodával rendelkező igazságügyi miniszter ( Trócsányi ) gátlástalansága nem ismer határokat.

Ha a devizahiteles, és az ezekkel kapcsolatos illetve egyéb közérdekű adatigénylési vagy választási, közbeszerzési illetve az Állam elleni kártérítési perekben is kizárólag a kormány emberei fognak ítélkezni, akkor biztosak lehetünk abban, hogy csak a Matolcsyval szövetségben lévő bankok illetve a Rogán, Mészáros és Habony félék fognak nyerni ezekben a perekben.
A mi Köztársasági Elnökünk meg annyit ér, mint halottnak a csók. Azért, hogy ne lehessen még jobban visszaélni a bírói függetlenséggel illetve, hogy még jobban ne nyerjen teret a pártutasításos, kormány és magánérdekeket szolgáló pártos a papír mindent elbír szemléletű ítélkezés, ezért azonnal be kellene vezetni az 1871. évi VIII. törvénycikkben szabályozott a bírók személyes anyagi és fegyelmi felelősségét a jogsértő ítéleteikért, illetve meg kell erősíteni az egyéni bírói függetlenséget – Egyéni Bírói Függetlenség és Felelősség Fórum.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM