„DEVIZAHITEL” – MIÉRT FIZESSENEK A SÉRTETTEK AZ ELKÖVETŐK RÉSZÉRE?

„DEVIZAHITEL” - MIÉRT FIZESSENEK A SÉRTETTEK AZ ELKÖVETŐK RÉSZÉRE?

„DEVIZAHITEL” – MIÉRT FIZESSENEK A SÉRTETTEK AZ ELKÖVETŐK RÉSZÉRE?

[good_old_share]


„Miért is kellene fizetni a sértettnek az elkövető részére? Ilyen a világon nincs!” – Ti küldtétek.

 

Egy átvert sértett véleménye: Bogár László – A bankok eme nem létező hitellel kimerítették a BTK. 373 §-ak a törvényi tényállását. Az, az a csalást.

loading...Ebből kifolyólag miért is kellene fizetni a sértettnek az elkövető részére? Ilyen a világon nincs!

Másik része a dolognak, hogy a bankok minden egyes fenti bűncselekmény elkövetésére biztosítást kötöttek, amit a törlesztő részletbe az emberek fizettek. Az, az, mikor bedőlt, a nem létező deviza hitel, a bank szépen felvette a kiutalt nem létező deviza összeget.

Akkor miről is beszélünk? De nézzük tovább.

 

Mi lesz azon honfitársainkkal, akiket ez a nemlétező deviza hitel a halálba kergetett? Vagy akiknek a családja széthullott? Akiknek az egzisztenciájuk, életük, egészségük teljesen tönkrement? Akik elvesztették a fenti bűncselekmény elkövetésének okozataként a lakásukat, házukat?

Beszélnek a politikusok össze vissza. Így, meg úgy elszámoltatnák a bankokat, bankárokat! Kérdezem én, ha a sértettet rá akarják venni a fizetésre, akkor minek alapján is szeretnék elszámoltatni a bankokat, bankárokat?

Ez nem gyengén ellentmondás.

 

Mit is szeretnének a politikusok? Hát, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon! De ezzel megint a magyar embereket verik át, főleg azokat, akiknek még megvan az otthona!

loading...

Az embereknek nem segítség kell, hanem igazságszolgáltatás! Az kell, hogy végre a vádlottak padján üljenek a nemlétező devizahitel felelősei, s megkapják méltó jutalmukat a rengeteg tönkretett életért.S még valami. Mindennek van ok okozati összefüggése. Mi lesz azon be nem fizetett közüzemi számlákkal, amik úgy keletkeztek az embereknél, hogy még próbálták fizetni a nemlétező devizahitelüket, de viszont ezért a számlát már nem tudták befizetni, s szépen lassan, de biztosan itt is keletkezett egy jó nagy adósság.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Pusztán azért, hogy gyermekeiket, családjukat ne kelljen az utcára kitéve látniuk.

Én arra kérek mindenkit, aki teheti, nézze át a BTK.t és gondolkozzon. Mert nem ez a megoldás, ettől még a bűncselekmény elkövetése megvalósult az emberek sérelmére, s a nép nagy részének nem lesz segítség.

Vannak jogtanácsosok, szervezetek, akik segítenek, lehet hozzájuk fordulni bizalommal. Ne hagyjuk magunk tönkretenni. – Bogár László.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
VILLÁMHÍR - MEGÁLLAPODOTT A DEVIZA ÉS A QUAESTOR-KÁROSULTAKKAL AZ MSZP - PÁRBESZÉD.
VILLÁMHÍR – MEGÁLLAPODOTT A DEVIZA ÉS A QUAESTOR-KÁROSULTAKKAL AZ MSZP – PÁRBESZÉD.

VILLÁMHÍR - MEGÁLLAPODOTT A DEVIZA ÉS A QUAESTOR-KÁROSULTAKKAL AZ MSZP - PÁRBESZÉD. [good_old_share] Videók alább!   A múlt alkalommal arról...

KI OLDJA MEG A DEVIZAKÁROSULTAK PROBLÉMÁJÁT?
KI OLDJA MEG A DEVIZAKÁROSULTAK PROBLÉMÁJÁT?

KI OLDJA MEG A DEVIZAKÁROSULTAK PROBLÉMÁJÁT? [good_old_share] Ti küldtétek - Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll, A pártok küldözgetnek különféle tájékoztatót, hogy...

Close