„DEVIZAHITEL” – MIÉRT FIZESSENEK A SÉRTETTEK AZ ELKÖVETŐK RÉSZÉRE?

„DEVIZAHITEL” - MIÉRT FIZESSENEK A SÉRTETTEK AZ ELKÖVETŐK RÉSZÉRE?

„DEVIZAHITEL” – MIÉRT FIZESSENEK A SÉRTETTEK AZ ELKÖVETŐK RÉSZÉRE?

[good_old_share]


„Miért is kellene fizetni a sértettnek az elkövető részére? Ilyen a világon nincs!” – Ti küldtétek.

 

Egy átvert sértett véleménye: Bogár László – A bankok eme nem létező hitellel kimerítették a BTK. 373 §-ak a törvényi tényállását. Az, az a csalást.Ebből kifolyólag miért is kellene fizetni a sértettnek az elkövető részére? Ilyen a világon nincs!

Másik része a dolognak, hogy a bankok minden egyes fenti bűncselekmény elkövetésére biztosítást kötöttek, amit a törlesztő részletbe az emberek fizettek. Az, az, mikor bedőlt, a nem létező deviza hitel, a bank szépen felvette a kiutalt nem létező deviza összeget.

Akkor miről is beszélünk? De nézzük tovább.

 

Mi lesz azon honfitársainkkal, akiket ez a nemlétező deviza hitel a halálba kergetett? Vagy akiknek a családja széthullott? Akiknek az egzisztenciájuk, életük, egészségük teljesen tönkrement? Akik elvesztették a fenti bűncselekmény elkövetésének okozataként a lakásukat, házukat?

Beszélnek a politikusok össze vissza. Így, meg úgy elszámoltatnák a bankokat, bankárokat! Kérdezem én, ha a sértettet rá akarják venni a fizetésre, akkor minek alapján is szeretnék elszámoltatni a bankokat, bankárokat?

Ez nem gyengén ellentmondás.

 

Mit is szeretnének a politikusok? Hát, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon! De ezzel megint a magyar embereket verik át, főleg azokat, akiknek még megvan az otthona!

Az embereknek nem segítség kell, hanem igazságszolgáltatás! Az kell, hogy végre a vádlottak padján üljenek a nemlétező devizahitel felelősei, s megkapják méltó jutalmukat a rengeteg tönkretett életért.S még valami. Mindennek van ok okozati összefüggése. Mi lesz azon be nem fizetett közüzemi számlákkal, amik úgy keletkeztek az embereknél, hogy még próbálták fizetni a nemlétező devizahitelüket, de viszont ezért a számlát már nem tudták befizetni, s szépen lassan, de biztosan itt is keletkezett egy jó nagy adósság.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Pusztán azért, hogy gyermekeiket, családjukat ne kelljen az utcára kitéve látniuk.

Én arra kérek mindenkit, aki teheti, nézze át a BTK.t és gondolkozzon. Mert nem ez a megoldás, ettől még a bűncselekmény elkövetése megvalósult az emberek sérelmére, s a nép nagy részének nem lesz segítség.

Vannak jogtanácsosok, szervezetek, akik segítenek, lehet hozzájuk fordulni bizalommal. Ne hagyjuk magunk tönkretenni. – Bogár László.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM