NE FELEDD! MA “DEVIZAHITELES” TÜNTETÉS!

NE FELEDD! MA "DEVIZAHITELES" TÜNTETÉS!

NE FELEDD! MA "DEVIZAHITELES" TÜNTETÉS!

Tüntetés a hitelkárosultakért!

November 28 (péntek) 16 óra Budapest, Szabadság tér.loading...

Előszó: Fontosnak tartjuk leszögezni, hogy örömmel vettük volna, ha például a FIDESZ békemenetének megszervezésében élenjáró ál-civil szervezet, a CÖF-CÖKA valóban kiáll a „devizahitelesek” mellett, és nem csak a FIDESZ kampányában jeleskedik.

Ez azért is elvárható lett volna részükről, mert korábban Büntetőfeljelentést kezdeményezett a CÖF a bankok ellen, hisz a saját kijelentéseik szerint is uzsorás szerződésekről van szó a „devizahitelek” esetében.

Ezek után joggal szólította fel a kormányt, hogy Indítson közérdekű pert. De, mint tudjuk, ez sem valósult meg. Ennek ellenére a CÖF kijelentette, hogy nem lesz békemenet a „devizahitelek” miatt. A Nagy Testvérnek nyilván ez már nem tetszene.

Számunkra ezek a szervezetek végleg leszerepeltek. Akár csak a többi parlamenti párt, illetve a hozzájuk tartozó szintén ál civil szervezetek. Úgy látszik, hogy a részükről csak kampányidőszakban, vagy azt közvetlenül megelőzően van szükség a nagy szavakra.

Ezért nagyra értékeljük, ha egy parlamenti párt akkor is kiáll az emberek mellet, ha éppen nincs kampány. Most ezt teszi a Jobbik! Az a minimum, hogy ilyen körülmények között a Budapesti, vagy a főváros környékén élő „devizások” családjaikkal együtt részt vesznek a demonstráción.

loading...

Ha a „devizások” még erre sem lesznek képesek, akkor a későbbiekben ne is várjanak segítséget sehonnan sem!"A Jobbik minden parlamenti eszközt kimerített a devizahitel károsultak helyzetének megsegítése érdekében, ezért most már az utcán kell nyomást gyakorolni a kormányra – szögezte le Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján. Pénteken utcára hív mindenkit a Jobbik, akik szimpatizálnak a károsultak ügyével. A nemzeti párt civilszervezetekkel együtt demonstrációt szervez Budapesten, a Szabadság térre."

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKHÖZ.
KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKHÖZ

Dr. Áder János Köztársasági Elnök  részére Tárgy: közérdekű bejelentés és javaslat elfogadott törvény megfontolásra             visszaküldésére az Országgyűlésnek    ...

A DEVIZA ALAPÚ FORINTHITELEK FORINTOSÍTÁSA-SZENZÁCIÓS ÖSSZEÁLLÍTÁS.
A DEVIZA ALAPÚ FORINTHITELEK FORINTOSÍTÁSA-SZENZÁCIÓS ÖSSZEÁLLÍTÁS

TI KÜLDTÉTEK! - A DEVIZA ALAPÚ FORINTHITELEK FORINTOSÍTÁSA-SZENZÁCIÓS ÖSSZEÁLLÍTÁS [good_old_share] "A hitel az, amikor azt a pénzt költöm el amit még...

Close