“DEVIZÁS” ELSZÁMOLÁS – SZEMEZGETTÜNK. NO COMMENT

"DEVIZÁS" ELSZÁMOLÁS - SZEMEZGETTÜNK. NO COMMENT.

"DEVIZÁS" ELSZÁMOLÁS – SZEMEZGETTÜNK. NO COMMENT

A devizakárosultak tapasztalataiból szemezgettünk:

[cn-social-icon]

– Tegnap érkezett meg a levél a Raiffeisentől!

2007.májusában 6.5 m forint hitel építkezésre felvéve , visszafizetve 7.1 m forint, tőketartozás 2015.májusától 7.5 m Ft.

loading...

2027 májusáig visszafizetendő 11.9 m Ft. Klassz!!! Gratulálni tudok a magyar kormánynak, bár semmi jóra nem számítottunk, de ez azért már több mint túlzás!Összefogás nélkül biztos nem megyünk semmire!!! Csatlakoznék ahhoz is, hogy egységesen ne fizessünk, mert ennyi emberrel úgy se tudnak mit csinálni. Lehet, hogy könnyűnek tűnik ezt itt leírni, de valahol el kell kezdeni.

Mindig rendesen törlesztettük a hitelt, vissza is akarom/akartam tisztességes módon fizetni, nem gondolom, hogy szégyen vagy megbélyegzés tárgya kell, hogy legyen az, akinek ilyen fajta hitele van ( sokan mondják: magunk tehetünk róla, miért nem akkor gondolkoztunk), de, hogy újra előröl kezdjük, az már lehetetlennek tűnik.

Ennyi erővel azt a pénzt odaadhattam volna a beteg gyerekek megsegítésére is, az jobb célnak tűnik!

loading...

 

– 2008. szeptemberi hitel.

Felvett összeg: 12.000.000

Tisztességtelenül felszámított összeg: 2.771,97 CHF

Elszámolás után: 18.530.236 HUF

Törlesztőrészlet: 121.518

Ennyi.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

– Otp elszámolólevelem!

Felvett 2006-ban 2 millió, idáig rendesen fizetve havi 101chf-nek megfelelő forintösszeg.

Az új elszámolás alapján a tartozásom még 2,2 millió!havi törlesztőt 87000-re emelte!A jó Qrva anyját!Hol a devízások megsegítése? Rohadékok! Én ugyan nem fizetek!20 éves futamidő, és most 1 évvel hosszabbították a lejárati időt, abban a plusz 1 évben pedig havi mondom havi 600 000 Ft lenne a törlesztő! ???? Én sem értek sok mindent, majd a jövő héten utána járunk. Kikérjük az elszámolás részletezését, illetve a biztosítótól azt, hogy milyen összegnél jár a biztosítás, avagy a tőke. Aztán még marad kb 2 hét gondolkozni.

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
EGY ÚJABB „DEVIZÁS” TERV A KORMÁNYTÓL?
EGY ÚJABB „DEVIZÁS” TERV A KORMÁNYTÓL?

EGY ÚJABB „DEVIZÁS” TERV A KORMÁNYTÓL? [cn-social-icon] Csikász levente – Facebook bejegyzés: A kormány újabb terve az adósok lehúzására, kizsigerelésére...

NULLÁZD LE A „HITELEDET”! JELENTSD FEL A BANKODAT!
NULLÁZD LE A „HITELEDET”! JELENTSD FEL A BANKODAT!

NULLÁZD LE A „HITELEDET”! JELENTSD FEL A BANKODAT! DEVIZAHITELES FACEBOOK CSOPORT: ADD TOVÁBB-OSZD MEG [cn-social-icon] FIGYELEM! Az oldal alján fontos...

Close