Egy olvasói levél.Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Egy olvasói levél. Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Szomorúan olvasom, hogy a Román szakhatóságok nyerésre állnak a bankokkal szemben, de mi itthon Magyarországon, mintha nem egy nyelvet beszélnénk.

Számomra az lenne a csoda, ha az itthoni szakhatóságok is követnék a Horváth, vagy a Román utat, netán az Osztrákot. Tőlem lehetne Magyar "specialitás" is, ha a szürke hályog lehullna az illetékes szemekről.

Miért beszélünk "devizáról"? Nem devizát adtak az adósoknak, hanem MAGYAR ft-ot, ezek a szerződések soha nem láttak devizát, sem CHF frankot, mi több a BANKOKNÁL SEM VOLT DEVIZA "


Csaló bankárok újfajta számolási módszere 2×2 az náluk nem 4, hanem 12. Ettől a Fórumtól is sok ilyen e-mail jött. A csaló bankárok" VASLÁNCOT akasztottak a Magyar emberek nyakába (120-ft-ért) és ARANYLÁNCOT fizetettnek vissza ( 2120-ft)-ért.

"Ki látott még ilyet más országokban? Ami nyereséget kivittek az anyabankoknak, hozzák vissza, vagy vonuljanak ki a pénzük után!

loading...

Sok ártatlan ember akasztotta fel magát miattuk, sok ártatlan egyszerű ember lett hajléktalan, sok család hullott szét. AZOKAT AZ EMBEREKET KIK FOGJÁK KÁRTALANÍTANI??

A bankoknak  az adósokkal kellene, hogy elszámoljanak, kártalanítsák!

Mutassanak még egy Európai Országot ahol ilyen NÉPÍRTÁST folytathatnak a csaló bankárok.

Magyarországon ahol csak lefúrunk a földbe, ÉDESVIZET találunk. ÉLELMET tudunk termelni. A MAGYAR FÖLD KINCS! A bankárok, mivel más módot nem találtak, így akarják megszerezni a tulajdonainkat apáinkról ránk hagyott örökséget. Nem hagyjuk magunkat!

A mai napig is 1.300.000 szerződés van "deviza alapon"az 3.000.000 millió ember alt hangon is! Nem csak fórumokra kell írogatni, hanem tenni is érte!

Üdvözlettel XXXXX


Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM