Egy olvasói levél.Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Egy olvasói levél. Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
loading...

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Szomorúan olvasom, hogy a Román szakhatóságok nyerésre állnak a bankokkal szemben, de mi itthon Magyarországon, mintha nem egy nyelvet beszélnénk.

Számomra az lenne a csoda, ha az itthoni szakhatóságok is követnék a Horváth, vagy a Román utat, netán az Osztrákot. Tőlem lehetne Magyar "specialitás" is, ha a szürke hályog lehullna az illetékes szemekről.

Miért beszélünk "devizáról"? Nem devizát adtak az adósoknak, hanem MAGYAR ft-ot, ezek a szerződések soha nem láttak devizát, sem CHF frankot, mi több a BANKOKNÁL SEM VOLT DEVIZA "


loading...

Csaló bankárok újfajta számolási módszere 2×2 az náluk nem 4, hanem 12. Ettől a Fórumtól is sok ilyen e-mail jött. A csaló bankárok" VASLÁNCOT akasztottak a Magyar emberek nyakába (120-ft-ért) és ARANYLÁNCOT fizetettnek vissza ( 2120-ft)-ért.

"Ki látott még ilyet más országokban? Ami nyereséget kivittek az anyabankoknak, hozzák vissza, vagy vonuljanak ki a pénzük után!

Sok ártatlan ember akasztotta fel magát miattuk, sok ártatlan egyszerű ember lett hajléktalan, sok család hullott szét. AZOKAT AZ EMBEREKET KIK FOGJÁK KÁRTALANÍTANI??

A bankoknak  az adósokkal kellene, hogy elszámoljanak, kártalanítsák!

Mutassanak még egy Európai Országot ahol ilyen NÉPÍRTÁST folytathatnak a csaló bankárok.

Magyarországon ahol csak lefúrunk a földbe, ÉDESVIZET találunk. ÉLELMET tudunk termelni. A MAGYAR FÖLD KINCS! A bankárok, mivel más módot nem találtak, így akarják megszerezni a tulajdonainkat apáinkról ránk hagyott örökséget. Nem hagyjuk magunkat!

A mai napig is 1.300.000 szerződés van "deviza alapon"az 3.000.000 millió ember alt hangon is! Nem csak fórumokra kell írogatni, hanem tenni is érte!

Üdvözlettel XXXXX


Read previous post:
Megdöbbentő! Órákkal a halál után is visszahozható lesz az ember az életbe
Megdöbbentő! Órákkal a halál után is visszahozható lesz az ember az életbe

Az orvoslásban egy új kutatás eredménye sokakat megdöbbenthet, mely szerint egy beteg akár órákkal a szív leállása után is visszahozható...

Lassan kiürülhet az ország
Lassan kiürülhet az ország

Ma az ötven év alatti magyar munkavállalók közül minden tizedik tartósan külföldön vállal munkát, és a magyar fiatalok egyre nagyobb...

Close