MAGYAR ERKÖLCSI ÁLLAPOTOK-AVAGY A BANK PERELI A KÁROSULTAT.

MAGYAR ERKÖLCSI ÁLLAPOTOK-AVAGY A BANK PERELI A KÁROSULTAT.

Különös világban élünk. Ez-főleg a „deviza” – károsultak számára nem is kérdés. (Videó alább).


Eljutottunk egy olyan erkölcsileg is vállalhatatlan helyzetbe, amikor egy bank beperel egy hitelkárosultat, aki a bank szerint megsértette annak jó hírnevét.

Ez azért is érdekes, mert korábban százezer számra küldték ki a bankok az értesítőket „adósaiknak”, melyben maguk írták le azt az összeget, amellyel az évek folyamán szervezetten, folytatólagosan (tisztességtelenül felszámított összeg megnevezéssel) nagy anyagi kárt okoztak ügyfeleiknek.

Tehát a bankok részéről a tisztességtelenség megtörtént, a bíróság kimondta, a bankok pedig az értesítőkben beismerték, és forintban is kimutatták.
Ezek után egy normális országban a bankok jó hírnevének megsértése miatti per nem is fordulhatna elő. Igazából nincs miről beszélni. A tények önmagukért beszélnek. Véleményünk szerint ezt a bíróságnak hivatalból azonnal észlelnie kell (lene)…

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! Többen jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

Szólj hozzá

Hozzászólás