ÉBRESZTŐ!

Emberek! ÉBRESZTŐ!

Emberek! ÉBRESZTŐ!

Devizajog Iroda – Kollégáimmal együtt azt tapasztaljuk, hogy az emberek teljesen lecsendesedtek a deviza hitel ügyben. A média hallgat, ami nem meglepő.

Kérdezgettük az embereket, hogy mit gondolnak minderről. A legtöbben beletörődve mondták, hogy ezzel a forintosítással, ami ugyan nem tisztességes, de legalább már látják a végét és egyszer csak vége lesz ennek a hitelnek, csak kinyögik valahogy.loading...

Legyetek észnél!

ENNEK SOHA NEM LESZ VÉGE!!!

Extrém magas árfolyamon elvégzik a forintosítást, amivel bebetonozzák ezt az árfolyamot, így gyakorlatilag legalább annyival tartozol még most is, mint amikor fölvetted a hitelt, függetlenül attól, hogy azt 2005 óta, 2008 óta, vagy 2009 óta fizeted. Vagyis az eddig kifizetett sok millió és megemelt törlesztő részlet megy a levesbe.

Most extrém alacsony a kamat. Vagyis a kamatok durva emelkedése várható. Tehát várhatóan a mostani hoz képest még durvább törlesztő részlet emelkedés jön majd. Azt nyilván már nem fogod tudni fizetni, ezért vagy ismét kitolják a futamidőt, vagy bukod a házad, függetlenül attól, hogy már mennyit fizettél be.

Az utolsó pillanatban vagyunk, hogy még tegyünk valamit. Aki nem fog érdemben, számításokkal alátámasztva ellentmondani az elszámolásnak, az egyben elismeri ezt az extrém magas tartozást, ezért meg fog szűnni minden jogorvoslati lehetősége.

loading...

Aki most nem lép, az elveszett! – Devizajog Iroda

A cikk után sokan jogosan felteszik majd a kérdést: Én mit tehetek? Kihez fordulhatok? Kikhez csatlakozhatok? (mert mint tudjuk, egységben az erő). Szerintünk most jött el a devizahiteles érdekvédő szervezetek végső lehetősége. És ez valóban a végső lehetőség. Ezt vállalták, ezért alakultak!

Kérdés, hogy ezt a szervezetek felismerik-e? Kérdés, hogy a szervezetek tagsága rá tudja-e venni a vezetőit, hogy tegyék félre korábbi nézeteltéréseiket, és a nemes feladat érdekébe egyesítsék az erejüket?A napokban szeretnék beszámolni arról, hogy ez az egység létrejött. Az egység fenntartása, erősítése és a tagok toborzása érdekében a Nemzeti Civil Kontroll az egyesült "devizahiteles” érdekvédő szervezet rendelkezésre bocsátja a technikai lehetőségeit. De az egység létrejötte nem rajtunk múlik. Ez a vezetők felelőssége. És az utolsó lehetősége!

NAGYON FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BANKOK ELSZÁMOLTATÁSA: ÜGYFÉL! FIZESS TÖBBET!
BANKOK ELSZÁMOLTATÁSA: ÜGYFÉL! FIZESS TÖBBET!

EZ IGEN! ANNYIRA JÓL SIKERÜLT A BANKOK ELSZÁMOLTATÁSA, HOGY CSAK 15% - AL NŐNEK AZ ÜGYFELEK HAVI TERHEI! Még korábban...

SZERZŐDÉSI AKARAT HIÁNYÁBAN LÉTRE SEM JÖTT SZERZŐDÉSEK.
SZERZŐDÉSI AKARAT HIÁNYÁBAN LÉTRE SEM JÖTT SZERZŐDÉSEK

SZERZŐDÉSI AKARAT HIÁNYÁBAN LÉTRE SEM JÖTT SZERZŐDÉSEK Röpirat a deviza(követelés)-hatalomról - Nemtartozunk.hu A deviza hiteleknek nevezett pénzügyi banki termékek szégyent,...

Close