BEZÁRJA VIDÉKI FIÓKJAIT A CITIBANK

BEZÁRJA VIDÉKI FIÓKJAIT A CITIBANK!

Bezárja vidéki fiókjait a Citibank

 

Egy kivételével bezárja valamennyi vidéki bankfiókját a Citibank – tudta meg a Pénzcentrum.

 

BEZÁRJA VIDÉKI FIÓKJAIT A CITIBANK!
BEZÁRJA VIDÉKI FIÓKJAIT A CITIBANK!Szeptember 26-ai hatállyal bezárja debreceni, győri, valamint miskolci fiókjait a Citibank. Így a kilenc budapesti kirendeltségen kívül vidéken mindössze egy városban, Székesfehérváron tudják majd személyesen intézni ügyeiket a bank ügyfelei. A bezárt fiókoknál lévő ATM-ek szintén megszűnnek.

Az elmúlt egy évben sorra zárta be vidéki fiókjait a Citibank; tavaly októberben 4, idén márciusban pedig 5 egységtől vehettek könnyes búcsút az ügyfelek. A fiókok bezárását ezúttal is a Citi globális stratégiájával magyarázzák, melynek egyik kiemelt célja, hogy fiókjaikat a nagyvárosi, nagy forgalmú helyekre koncentrálják, ahol az ügyfeleik leginkább megfordulnak és igénylik a fizikai jelenlétet.

Digitális platformjaink fejlesztésével párhuzamosan magyarországi fiókhálózatunk átalakítását is befejezzük, hogy az erőforrásainkat jobban ki tudjuk használni.


Budapest-központú fiókhálózatunkat olyan nagy forgalmú helyekre koncentráltuk, ahol az ügyfeleink nagyrészt élnek, dolgoznak és szabadidejüket töltik, és ahol leginkább igénylik a bankfióki kiszolgálást, reagált a lap megkeresésére a Citibank.

A legutóbbi fiókbezárások alkalmával (Eger, Kecskemét, Nyíregyháza, Pécs, Szeged) dolgozóik mintegy kétharmadát bocsátották el, egyharmaduknak pedig más pozíciót ajánlottak a Citin belül. – Index

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM