BEZÁRJA VIDÉKI FIÓKJAIT A CITIBANK

Bezárja vidéki fiókjait a Citibank

 

Egy kivételével bezárja valamennyi vidéki bankfiókját a Citibank – tudta meg a Pénzcentrum.

 

BEZÁRJA VIDÉKI FIÓKJAIT A CITIBANK!

BEZÁRJA VIDÉKI FIÓKJAIT A CITIBANK!
Szeptember 26-ai hatállyal bezárja debreceni, győri, valamint miskolci fiókjait a Citibank. Így a kilenc budapesti kirendeltségen kívül vidéken mindössze egy városban, Székesfehérváron tudják majd személyesen intézni ügyeiket a bank ügyfelei. A bezárt fiókoknál lévő ATM-ek szintén megszűnnek.

Az elmúlt egy évben sorra zárta be vidéki fiókjait a Citibank; tavaly októberben 4, idén márciusban pedig 5 egységtől vehettek könnyes búcsút az ügyfelek. A fiókok bezárását ezúttal is a Citi globális stratégiájával magyarázzák, melynek egyik kiemelt célja, hogy fiókjaikat a nagyvárosi, nagy forgalmú helyekre koncentrálják, ahol az ügyfeleik leginkább megfordulnak és igénylik a fizikai jelenlétet.

Digitális platformjaink fejlesztésével párhuzamosan magyarországi fiókhálózatunk átalakítását is befejezzük, hogy az erőforrásainkat jobban ki tudjuk használni.


Budapest-központú fiókhálózatunkat olyan nagy forgalmú helyekre koncentráltuk, ahol az ügyfeleink nagyrészt élnek, dolgoznak és szabadidejüket töltik, és ahol leginkább igénylik a bankfióki kiszolgálást, reagált a lap megkeresésére a Citibank.

A legutóbbi fiókbezárások alkalmával (Eger, Kecskemét, Nyíregyháza, Pécs, Szeged) dolgozóik mintegy kétharmadát bocsátották el, egyharmaduknak pedig más pozíciót ajánlottak a Citin belül. – Index

Szólj hozzá

Hozzászólás