A NAGY „DEVIZÁS” TERV

A NAGY „DEVIZÁS” TERV.

A NAGY „DEVIZÁS” TERV

Miközben a „devizahiteles” érdekvédő szervezetek, és ismert szakemberek egymást marják és jelentik fel, addig a politikát irányító pénzvilág teszi a dolgát.

Pontosan érzi, hogy nem csak az „érdekvédő” (??) szervezetek, de a bankok által adósoknak nevezett átvert károsultak is képtelenek az összefogásra, így a pénzvilág és a teljes politikum –akik megszavazták a forintosítási törvényt, és ezzel legalizálták a csalást, most nyugodtan hátradőlhetnek, és összekacsintva kérhetik a nekik kijáró kávét.

A munka bevégeztetett, az oszd meg és uralkodj elv most is jól érvényesült.

loading...

A „devizás” szervezetek széthulló félben tehetetlenül vergődnek, vezetőik (tisztelet a kivételnek) az egyéni ambíciókat helyezik előtérbe, miközben mocskolják, és feljelentik egymást. A szervezetek tagsága pedig képtelen a vezetőket a helyes irányba terelni.

A nagytőke az MNB kontrollját a politikusokkal fölszámoltatta, és megszüntették a Pénzügyi Jogok Biztosa pozíciót is. A tulajdonukban lévő fősodrású média a valóság helyett a devizaadósok megmentését harsogja, az átvert károsultak nagy része pedig lassan kezdi feladni a reményt és csendben beletörődik sorsába. (tisztelet a kivételnek).

A parlamenti pártok között egy sem akad, aki szembe merne fordulni a bankokkal, és nem csak azt merné kimondani, hogy a felvételkori árfolyamon kellene forintosítani (a felvett összegeket rendezni), hanem azt is megindokolná, és a rendelkezésükre álló dokumentumokkal bizonyítaná, hogy a devizahitelnek nevezett pénzügyi „termék” valójában befektetési ügylet, melyre az átvert károsultak szerződéses akarata nem terjedt ki. Ez lenne a tisztességes, de egy sem mer kiállni az igazság mellett, és képviselni azt a végsőkig.

Úgy tűnik, hogy minden a pénzvilág terve szerint halad.

NAGYON FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Emberek! ÉBRESZTŐ!
ÉBRESZTŐ!

Emberek! ÉBRESZTŐ! Devizajog Iroda - Kollégáimmal együtt azt tapasztaljuk, hogy az emberek teljesen lecsendesedtek a deviza hitel ügyben. A média...

BANKOK ELSZÁMOLTATÁSA: ÜGYFÉL! FIZESS TÖBBET!
BANKOK ELSZÁMOLTATÁSA: ÜGYFÉL! FIZESS TÖBBET!

EZ IGEN! ANNYIRA JÓL SIKERÜLT A BANKOK ELSZÁMOLTATÁSA, HOGY CSAK 15% - AL NŐNEK AZ ÜGYFELEK HAVI TERHEI! Még korábban...

Close