A BANKOKNAK MESZELTEK!

A BANKOKNAK MESZELTEK!

A BANKOKNAK MESZELTEK!

[good_old_share]


"Na ilyet bank még nem látott Magyarországon…Ehhez a bankok nincsenek hozzászokva" Elindult a változás??

 

Erzsebet Szalagyi – Kedveseim!Két ügyben született Ítélet Luxemburgban és amennyiben valaki veszi a fáradságot, akit érdekel a C-51/17-es ügyben hozott Ítélet az teljes egészében kinyomtatja és elolvassa tízszer, akkor mindenki számára világos lesz, hogy a bankoknak MESZELTEK!

A Bíróságok a Luxemburg-i Ítéletet alkalmazzák és ilyen Végzések születnek amit most megosztok veletek.

Ehhez a bankok nincsenek hozzászokva, a Bíróság által kiadott bizonyítási kötelezettségnek a teljesítése lehetetlen a bankok számára. Még egyszer! A C-51/17-es Ítélet egészét olvassa el mindenki 10 X !

Gondoltam, hogy az EUB mellénk áll, de azt nem, hogy ennyire alapos és számunkra kedvező Ítéletet fog hozni!

C-51/17 számú Európai Bírósági ítélet ügyvédi értékelése itt olvasható: DEVIZAHITELEK-SORSDÖNTŐ, SEGÍTŐ ÍTÉLET ÉRKEZETT AZ EURÓPAI BÍRÓSÁGTÓL!

A teljes ítéletet MAGYARUL, pedig itt találod: AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG C 51/17. ÍTÉLETE MAGYARUL. I. RÉSZ.

Íme egy Végzés amelyet 3 nappal ezelőtt kaptunk! Na ilyet bank még nem látott Magyarországon...Erzsebet Szalagyi.

NCK: a rossz minőségű rendelkezésünkre álló fotót (végzést) – a lehetőségeinkhez képest megpróbáltuk olvashatóbbá tenni. Reméljük, így már mindenki számára olvashatóbb:A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM