DRÁGA KIS DEVIZÁS BARÁTAIM!

DRÁGA KIS DEVIZÁS BARÁTAIM!

Drága kis devizás barátaim !

2014-es cikk! Kérlek, figyeljetek rám ! Nagyon sok hozzászólás van, hogy nincs pénz a perre ! Hát nekem sem volt. Éppen ezért kértem a bíróságtól TELJES költségmentességet. [cn-social-icon]

MEGKAPTAM..és mindenki megkapja aki olyan helyzetben van, hogy rászorult ! Így Neked a per nem kerül semmibe ! Ha nyersz akkor fizet a bank vagy az állam ! Ha veszítenél TALÁN de ebben az esetben ez a legutolsó szempont, akkor fizet az ÁLLAM helyetted. 


Ügyvédek : Miért várod el az ügyvédtől, hogy ingyen dolgozzon. Hiszen ő ezért kapja a fizetést, én meg esetleg a mosogatásért ! Tehát neki ez a munkája. Az ügyvéddel – és ezt higgyétek el – meg lehet egyezni, hiszen tudják, hogy milyen helyzetben vagyunk ! Az ügyvédi megbízást lehet részletekben fizetni ! És pered talán egy évben max. 2 alkalommal van.

Ki kell számolni, hogy melyik a kedvezőbb Neked ! Fizetsz a banknak az ÉVSZÁZAD CSALÁSÁÉRT vagy azért fizetsz, hogy megmaradjon az ÉLETED. El kell dönteni ! Nagyon kérek mindenkit ossza meg, mert nem jutok el minden emberhez !!!!! Én magányos farkas vagyok aki küzd 3 éve !!!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.
És itt egy videó szerdán ment adásba, remélem érthető, mivel én is károsult vagyok, de én nem hagyom magam ! Ez főleg azoknak szól akik még hezitálnak, hogy merjenek-e bírósághoz fordulni. Bizony pereleni,pereleni kell. – Facebook


[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM