DEVIZAHITEL-KÁSLER LENNE A MEGOLDÁS?

DEVIZAHITEL-KÁSLER LENNE A MEGOLDÁS?

DEVIZAHITEL-KÁSLER LENNE A MEGOLDÁS?

[good_old_share]


Ti küldtétek: Én azt látom, hogy perelni nem kell és felesleges!

 

De politikai úton sem látom az esélyt, mert pl ; a haza pártja Kaslerral újra indul a választásokon! Ő úgy látja, hogy a parlamentből lehet megoldani! De kérdem én, ha ellenzékbe kerül, akkor onnan mit old meg?

loading...
Minden javaslatát elsöprök, nevetség tárgyává teszik vagy korrupcióra és besimulasra invitálják!

Nem Kasler ellen szólok, mert amit mond és rendületlenül kitart a mellet, az mind igaz! Kaslernek igaza van, de csak úgy oldható meg ez az ügy, ha elfogadjuk az alapokat ahhoz, hogy együtt tudjon szavazni az adósok csoportja!

Nem tudom észrevette e bárki is, hogy miután Kasler pert nyert Szegeden és miután ennek híre ment, egyre több és több érdekvédelmi szervezet jött létre!

Kezdetben úgy tűnt, hogy egyet értenek majd elkezdtek egymás ellen dolgozni!Szervezetten különféle információkkal kábítva a becsapott embereket! Közben az ügy is több fordulatot vett! De az tisztán látszik, hogy a sok szervezet direkt vagy indirekt módon arra játszott, hogy az igazságot elferdítve egymás ellenségei legyünk mi áldozatok!

Itt egy példa: Káslerről sokan azt terjesztették, hogy ciprusi nyaraláson van a párt pénzéből stb..! Ilyen eszközökkel tettek minket, adósokat egymás ellenségévé!

loading...

Érdemes volna elgondolkodni azon, hogy ki mondja az igazat!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Én egyet tudok: Deviza nem volt és semmiféle forintosításra nincs szükség! Bűncselekmény történt, amiért felelniük kell a bankoknak és az őket támogató vezetőknek!
Jelenleg én úgy látom csak a Kasler képviseli az igazságot és ez azért is lehet igaz, mert több éve már annak, hogy elhallgatják, mocskoljak, vádaskodnak ellene!

Ott a jobbik? Kérdezze meg tőlük az adós társadalom, hogy miért szavazták meg az elszámolási törvényt? És miért akarnak újra és újra forintositani mikor forintot kapott minden adós (! ?). – Burgundi Elemér.

Neked mi a véleményed Káslerről?

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FORINTOSÍTÁSI HOSSZÚ VÉGJÁTÉK.
FORINTOSÍTÁSI HOSSZÚ VÉGJÁTÉK.

FORINTOSÍTÁSI HOSSZÚ VÉGJÁTÉK. [good_old_share] - kérem megosztani -   LUXEMBOURG - BUDAPEST DEVIZAJÁTSZMA FORINTOSÍTÁSI HOSSZÚ VÉGJÁTÉK - Dr. Kriston István...

OTP SZERZŐDÉSSZEGÉS DOKUMENTÁLT BIZONYÍTÉKA.
OTP SZERZŐDÉSSZEGÉS DOKUMENTÁLT BIZONYÍTÉKA.

OTP SZERZŐDÉSSZEGÉS DOKUMENTÁLT BIZONYÍTÉKA. [good_old_share] Olvasd végig, nézd meg a videót és oszd meg!   Járvás Éva - OTP szerződésszegésének...

Close