DR. LÉHMANN – VÁLASZ A NEKEM CÍMZETT NYÍLT LEVÉLRE

DR. LÉHMANN - VÁLASZ A NEKEM CÍMZETT NYÍLT LEVÉLRE.

DR. LÉHMANN – VÁLASZ A NEKEM CÍMZETT NYÍLT LEVÉLRE

[cn-social-icon]

A múltkori, „SEMMISSÉG – RENDHAGYÓ – NYÍLT LEVÉL DR. LÉHMANN GYÖRGYNEK” című cikkre, illetve nyílt levél tartalmára megérkezett dr. Léhmann György válasza, melyet alább olvashatnak.

 

Természetesen – mivel Léhmann úr meg lett szólítva, így biztosítjuk neki a válasz lehetőségét, de már most jelezzük, hogy nem kívánunk vitafórummá alakulni, így mindenkit arra kérünk, hogy, ha valakivel személyes problémája akad, akkor azt lehetőleg az érintettel rendezze.

Részünkről az ügyet lezártnak tekintjük!

Dr. Léhmann válasza:
Megköszönöm a Nemzeti Civil Kontroll-nak

azt, hogy az alább olvasható előzmények szerint közreadta Gömöri László nevű feltehetőleg siófoki lakosnak velem kapcsolatos véleményét.

Szerintem július 13-án íródott Gömöri Úrnak az általam fél órával ezelőtt észlelt levele és ebben többek között egy olyan iratomra is reagált, melyet április 21-én adtam közre.

Gömöri úr alábbi levelét részemre közvetlenül nem küldte meg, ezért ebben feltehetőleg költői kérdéseket írt le úgy, hogy tényleges válaszokat tőlem nem vár.

Siófokon 2015. július 22. napján.

Léhmann György

Előzmények:

Nyílt levél Léhmann úrnak!

Léhmannúr! Ez borzasztó!   – Ön vagy troll vagy egyre ’’ előrehaladottabb ’’ állapotba kerül. Nem vitatom, hogy tanult ember, megvan a lexikális tudása, de ehhez, a jelek szerint  nem társul Önnél józanész, – ami szerintem megvan mindazoknak akiket Ön az utóbbi két posztjában, értelmében, lehülyézett, tanulatlan bunkónak..TOVÁBB >>

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM