Devizahitel – Újabb rés a bankok pajzsán

Devizahitel - Újabb rés a bankok pajzsán

Devizahitel – Újabb rés a bankok pajzsán

Dr.Szabó V. László ügyvéd. Ha a kezelési költség felszámítása tisztességtelen akkor az a főszolgáltatás részeként a teljes szerződés érvénytelenségét jelenti.

Figyelem! A végzés az oldal alján olvasható!

Ha a kezelési költség felszámítása tisztességtelen akkor az a főszolgáltatás részeként a teljes szerződés érvénytelenségét jelenti.

A bíró végzésben kötelezi a III.r. alperes Otp Bank Nyrt-t arra, hogy igazolja ,hogy a kezelési költség felszámítása mögött volt-e olyan banki tevékenység amely a fogyasztó érdekében állt és nem csupán egy indokolatlan költségként jelent meg.

Valamint azt is értékelni kell, hogy ezen banki tevékenységek egyáltalán szükségesek voltak-e vagy azok nélkül is teljesíthető volt a törlesztőrészletek fizetése. Dr. Szabó V. László ügyvéd.Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM