DR. LÉHMANN-MOST A CIB BANK KERÜLT SORRA

DR. LÉHMANN-MOST A CIB BANK KERÜLT SORRA. (AZ ÍTÉLET DOC FORMÁTUMBAN LETÖLTHETŐ A LAP ALJÁN)

DR. LÉHMANN-MOST A CIB BANK KERÜLT SORRA

(AZ ÍTÉLET DOC FORMÁTUMBAN LETÖLTHETŐ A LAP ALJÁN)


Miután a magyarországi bankok tevékenysége leginkább a maffiák tevékenységéhez hasonlítható,
 
– szervezetten követnek el törvénysértéseket,
– törvénysértő tevékenységük eredményeként a tisztességes emberek tönkretételét érik el,
– törvénysértő tevékenységük eredményeként emberek haláloznak el,
– törvénysértő tevékenységük eredményeként az emberek tömegesen hagyják el lakóhelyüket,
– törvénysértő tevékenységük leplezése érdekében az állami irányítás legmagasabb szintjén is
    rendelkeznek kapcsolatokkal
– a maffiatagok valamennyien egyforma gátlástalansággal szegik meg a törvényt, 
 
természetesen vártam azt, hogy a magyar bíróságok valamennyi magyar bankkal szemben indított peres eljárásomban adjon helyt kérelmemnek. 
 
Joggal várták el tőlem az adósok azt, hogy a CIB Bank ellen is bizonyítsam állításaimat, és az alábbi itélettel ez most megtörtént.

Érdekessége az itéletnek az, hogy nem kellett a bíróságnak az itélet indokolása szerint az általam említett, tisztességtelenségen alapuló érvénytelenségi okokat vizsgálni azért, mert már hivatalból más ok folytán is megállapítható volt az, hogy kérelmem alapos. 
 
Mint az állatorvosi ló, olyan ez a szerződés is. Mindenki beláthatja azt, hogy nem lehet annyi betegséget – ebben az esetben törvénytelenséget – feltárni benne, hogy további törvénytelenség ne legyen a szerződésben megállapítható. 
 
Csak a Matolcsy-Navracsics féle kerekasztalosok nem látnak ezekben azonnal és egyértelmüen a banki törvénysértéseket…
 
Hazánk és Európa szégyenére.
 
Léhmann György 
 
Siófok 2014. március 5. napján.


léhmann-Most a CIB Bank került sorra

 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM