DR. KEVIN A „DEVIZÁSOK” MEGMENTŐJE?

DR. KEVIN A „DEVIZÁSOK” MEGMENTŐJE?
loading...

DR. KEVIN A „DEVIZÁSOK” MEGMENTŐJE?

[good_old_share]


Kevin, vagy álarcos ügyvéd néven ismerhetik az olvasók azt az ügyvédet, aki devizás ügyekre szakosodott.
Azt állítja magáról, hogy több száz nyertes per igazolja pozitív tevékenységét.  Batmanként, művésznéven hirdeti magát honlapján egy ügyvéd. Sok ügyfelet szerez ezzel a módszerrel. Korántsem mindenki elégedett a munkájával.

Most megszólal egy olyan hitelkárosult, aki csalódott, és becsapva, átverve érzi magát. A károsult úgy érzi, hogy „Kevin” nem képviselte őt megfelelően a bíróságon, és szerinte ez volt az oka annak, hogy elvesztette a pert.

loading...

Riport alább!

 

Van olyan olvasó, aki így gondolja: „Én nem értem ezt a fanyalgást. Alig van olyan ügyvéd, aki devizás ügyet vállal.

A devizás ügyek ne haragudjatok, de egyszerű ügyek. Nincsenek a szerződésben a törvény által előírt adatok. A bankok a kockázatokról hazudtak az adósoknak. stb. Ezeknek a leírása egy beadványban nem nagy mutatvány. Itt van Kevin. Elég sajátos figura. Sok pert megnyert is biztosan vesztett is, ahogy bármelyik devizásokat védő ügyvéd.

Aki tudja, hogy mit művelnek a bírók a devizás perekben, az azt is tudja, hogy ha elakarják csalni a pert akkor tök mindegy, hogy ott van az ügyvéd a tárgyaláson vagy nincsen.

Azt láttam a riport alapján gondnak, hogy arról tudnia kéne az adósnak, hogy nem megy Kevin el a tárgyalásra. És arról is tudnia kéne, hogy így neki sem kéne megjelenni.

Kevin nagyüzemben tolja. Olyan adós is nyilatkozhatna, aki viszont pert nyert.Az, hogy az Oberon felhajtó és nem lehet közvetlenül Kevinhez kerülni az érdekes história. De ez van. Nekem sem tetszik, de Ő így dolgozik

"Kevin a király…még hogy nem toboroz ügyfelet..voltunk egy ilyen show műsoron inkognitóban"

Valószínű, hogy az ilyen haknik is hozzájárultak ahhoz, hogy 15 ezer devizás megindult a bíróságokra. Ha nem lett volna felhajtás, akkor hányan tudtak volna róla, hogy igen csak van ok perelni?”

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
Neked mi a véleményed?

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDŐ JAVASLATCSOMAG A PARLAMENT ELŐTT.
DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDŐ JAVASLATCSOMAG A PARLAMENT ELŐTT.

DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDŐ JAVASLATCSOMAG A PARLAMENT ELŐTT. [good_old_share] Az ellenzéki pártok közül néhány folyamatosan próbálkozik azzal, hogy az általuk kidolgozott „deviza”-károsultakat...

DEVIZAHITELESEK KÁRTÉRÍTÉSE.
DEVIZAHITELESEK KÁRTÉRÍTÉSE.

DEVIZAHITELESEK KÁRTÉRÍTÉSE. [good_old_share] „Devizahitelesek” Kártérítése Találkozzunk október 23-án, Budapesten, a Honvéd téren, a Gulag áldozatainak emlékhelyén. A múltban a Gulag...

Close