EZER SEBBŐL VÉRZIK AZ ELSZÁMOLÁS! A MEGEMELT TŐKÉVEL IS ÁTVERTEK!

loading...

EZER SEBBŐL VÉRZIK AZ ELSZÁMOLÁS! A MEGEMELT TŐKÉVEL IS ÁTVERTEK!

Járvás Éva 
  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

A hitel (nyilvántartás) nem keletkeztet visszafizetési kötelezettséget. Ahhoz, hogy kölcsön legyen, rendelkezésre kell bocsájtani.

Hétköznapi példával megvilágítva.

– Ha neked a folyószámládhoz kapcsolódik egy hitelkeret, de azt nem használod fel, akkor nem is kell törlesztened.

Azzal, hogy a bank a saját nyilvántartásában, akár törvényi felszólításra, akár az értékállóságra hivatkozva megemelte a forint tőke összegét, az még nem keletkeztet fizetési kötelezettséget. Akkor, ha kérésedre folyósítja, akkor majd kölcsönné alakul és akkor lesz fizetési kötelezettség a törlesztés.

Dönthetsz úgy is, hogy nem veszed igénybe a nyilvántartott hitelt, tehát akkor nem is keletkezik utána fizetési kötelezettséged!

Érted? Amiket törlesztőket a bank küld és azon nem az eredeti felvételkori törlesztő részlet van, akkor az mind rossz, vissza kell küldeni, hogy számolja újra.

Minden, amit ezen felül az évek alatt kifizettél visszajár, méghozzá jegybanki alapkamat kétszeresével növelve.

Ezt nem lesz nehéz kiszámítani, de amíg a banknak nem megy, addig tanítgasd.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Pedagógusként jól tudom, hogy nem az ismétlés a tudás anyja, hanem a megértés. Az ismétlés az agymosás technikája.

Ellenben azt is tudom, hogy sokan vannak, akik inkább vizuálisan gondolkodnak, mint verbálisan ezért az ő kedvükért nagyon egyszerűen összefoglaltam, hogy hol bújik meg a pénz, amit keresünk.

Akárhogy csűrik, csavarják a törvényeket, akármelyik oldalról közelítjük meg a problémát, akkor is ugyanoda fogunk jutni a végén, mert az igazság egyre markánsabban tör a fényre. Akik már értik, azoktól elnézést kérek, ha már unják.

Egyre többen meg fogják érteni és akkor már hiába nyomja a humbugot a közmédia. –  Járvás Éva

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter
Email

Szólj hozzá

Hozzászólás