POZITÍV – SEGÍTIK AZ ÜGYFELEKET A BÍRÓSÁGOKON!

POZITÍV - SEGÍTIK AZ ÜGYFELEKET A BÍRÓSÁGOKON!

POZITÍV – SEGÍTIK AZ ÜGYFELEKET A BÍRÓSÁGOKON!

[good_old_share]


(Ti küldtétek rovat.) Kemény véleményem van a bírkásított szegedi bírákról, ezért úgy érzem, hogy a kiemelkedően emberséges bánásmódot a Szegedi Járásbíróság ügyfél segítői részéről sem hagyhatom szó nélkül. Ügyfélsegítő szolgáltatásról készült videó-összefoglaló a cikk alján!

 

Sógornőmnek közös költséggel kapcsolatosan egy már ki is fizetett, és el is évül tartozásra indított eljárásban ellen kérelmet kellett beadnia.Én segítettem neki a tényeket röviden leírni, és beküldtem január 11-i ügyfélsegítő napra a bíróságra, mert mi a reánk kényszerített nyomtatványokat eddig egyszer sem tudtuk elég jól kitölteni.

A segítő nagyon készségesen, udvariasan, segítőkészen kitöltötte az általunk írtak szerint a KÖTELEZŐ formanyomtatványt, mi több a csekkek fénymásolásához előírt nyomtatvány szükségességére is felhívta figyelmét, és nyomtatott is belőle.

MIKÉNT a jogtiprással döntést hozó taláros közszolgákat interneten minősítem, ennek okán kell az emberséges, udvarias, segítőkész munkáról is említést tennem és ezúton is megköszönni azt.

Igaz nem devizás ügyről van szó, mikor a regnáló hatalom diktál, de látom a szégyenérzetet családtagon mikor lekezelik a végrehajtói irodán, vagy hülyének nézik a közjegyzőnél.  K K Lenke.

Panasznap helyett Ügyfélsegítő:

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM