POZITÍV – SEGÍTIK AZ ÜGYFELEKET A BÍRÓSÁGOKON!

POZITÍV - SEGÍTIK AZ ÜGYFELEKET A BÍRÓSÁGOKON!

POZITÍV – SEGÍTIK AZ ÜGYFELEKET A BÍRÓSÁGOKON!

[good_old_share]


(Ti küldtétek rovat.) Kemény véleményem van a bírkásított szegedi bírákról, ezért úgy érzem, hogy a kiemelkedően emberséges bánásmódot a Szegedi Járásbíróság ügyfél segítői részéről sem hagyhatom szó nélkül. Ügyfélsegítő szolgáltatásról készült videó-összefoglaló a cikk alján!

 

Sógornőmnek közös költséggel kapcsolatosan egy már ki is fizetett, és el is évül tartozásra indított eljárásban ellen kérelmet kellett beadnia.

loading...Én segítettem neki a tényeket röviden leírni, és beküldtem január 11-i ügyfélsegítő napra a bíróságra, mert mi a reánk kényszerített nyomtatványokat eddig egyszer sem tudtuk elég jól kitölteni.

A segítő nagyon készségesen, udvariasan, segítőkészen kitöltötte az általunk írtak szerint a KÖTELEZŐ formanyomtatványt, mi több a csekkek fénymásolásához előírt nyomtatvány szükségességére is felhívta figyelmét, és nyomtatott is belőle.

MIKÉNT a jogtiprással döntést hozó taláros közszolgákat interneten minősítem, ennek okán kell az emberséges, udvarias, segítőkész munkáról is említést tennem és ezúton is megköszönni azt.

Igaz nem devizás ügyről van szó, mikor a regnáló hatalom diktál, de látom a szégyenérzetet családtagon mikor lekezelik a végrehajtói irodán, vagy hülyének nézik a közjegyzőnél.  K K Lenke.

Panasznap helyett Ügyfélsegítő:

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading...
loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
460 BÜNTETŐ FELJELENTÉS A BANKOK ELLEN.
460 BÜNTETŐ FELJELENTÉS A BANKOK ELLEN.

460 BÜNTETŐ FELJELENTÉS A BANKOK ELLEN. Toroczkai László - A Mi Hazánk olyan megoldást talált, amellyel minden banki végrehajtás azonnal...

KÜLFÖLDRE MENEKÜLNEK A MAGYAR DEVIZA-KÁROSULTAK?
KÜLFÖLDRE MENEKÜLNEK A MAGYAR DEVIZA-KÁROSULTAK?

KÜLFÖLDRE MENEKÜLNEK A MAGYAR DEVIZA-KÁROSULTAK? [good_old_share] Így menekülnek a magyar devizahitelesek: tényleg nem megy utánuk a végrehajtó? - Ezzel a...

Close