POZITÍV – SEGÍTIK AZ ÜGYFELEKET A BÍRÓSÁGOKON!

POZITÍV - SEGÍTIK AZ ÜGYFELEKET A BÍRÓSÁGOKON!

POZITÍV – SEGÍTIK AZ ÜGYFELEKET A BÍRÓSÁGOKON!

[good_old_share]


loading...

(Ti küldtétek rovat.) Kemény véleményem van a bírkásított szegedi bírákról, ezért úgy érzem, hogy a kiemelkedően emberséges bánásmódot a Szegedi Járásbíróság ügyfél segítői részéről sem hagyhatom szó nélkül. Ügyfélsegítő szolgáltatásról készült videó-összefoglaló a cikk alján!

 

Sógornőmnek közös költséggel kapcsolatosan egy már ki is fizetett, és el is évül tartozásra indított eljárásban ellen kérelmet kellett beadnia.Én segítettem neki a tényeket röviden leírni, és beküldtem január 11-i ügyfélsegítő napra a bíróságra, mert mi a reánk kényszerített nyomtatványokat eddig egyszer sem tudtuk elég jól kitölteni.

A segítő nagyon készségesen, udvariasan, segítőkészen kitöltötte az általunk írtak szerint a KÖTELEZŐ formanyomtatványt, mi több a csekkek fénymásolásához előírt nyomtatvány szükségességére is felhívta figyelmét, és nyomtatott is belőle.

MIKÉNT a jogtiprással döntést hozó taláros közszolgákat interneten minősítem, ennek okán kell az emberséges, udvarias, segítőkész munkáról is említést tennem és ezúton is megköszönni azt.

loading...

Igaz nem devizás ügyről van szó, mikor a regnáló hatalom diktál, de látom a szégyenérzetet családtagon mikor lekezelik a végrehajtói irodán, vagy hülyének nézik a közjegyzőnél.  K K Lenke.

Panasznap helyett Ügyfélsegítő:

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
460 BÜNTETŐ FELJELENTÉS A BANKOK ELLEN.
460 BÜNTETŐ FELJELENTÉS A BANKOK ELLEN.

460 BÜNTETŐ FELJELENTÉS A BANKOK ELLEN. Toroczkai László - A Mi Hazánk olyan megoldást talált, amellyel minden banki végrehajtás azonnal...

KÜLFÖLDRE MENEKÜLNEK A MAGYAR DEVIZA-KÁROSULTAK?
KÜLFÖLDRE MENEKÜLNEK A MAGYAR DEVIZA-KÁROSULTAK?

KÜLFÖLDRE MENEKÜLNEK A MAGYAR DEVIZA-KÁROSULTAK? [good_old_share] Így menekülnek a magyar devizahitelesek: tényleg nem megy utánuk a végrehajtó? - Ezzel a...

Close