DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDŐ JAVASLATCSOMAG A PARLAMENT ELŐTT.

DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDŐ JAVASLATCSOMAG A PARLAMENT ELŐTT.
loading...

DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDŐ JAVASLATCSOMAG A PARLAMENT ELŐTT.

[good_old_share]


Az ellenzéki pártok közül néhány folyamatosan próbálkozik azzal, hogy az általuk kidolgozott „deviza”-károsultakat védő javaslatokat, megoldásokat a parlament napirendre tűzze és tárgyalja.




Devizahiteleseket védő javaslatokat tett a Jobbik.

Végrehajtási moratóriumot, a kilakoltatások azonnali felfüggesztését és a devizahitelesek kárpótlását követeli a Jobbik.

loading...

Ezt Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő mondta a pártja által összehívott devizahiteles-kerekasztal ülése után. A politikus szerint ellenzékből is ezért küzdenek.

Az ötletekből törvényjavaslatok lesznek, a törvényjavaslatokat megtárgyalja a Ház, majd rendre elutasítja a kormányzat, de mi, ellenzéki képviselők elszántak vagyunk amellett, hogy ha kormányváltás lesz, ne akkor kezdjük kitalálni, hogyan tegyünk igazságot ezen embereknek a sorsát illetően, hanem már legyen kész megoldási csomagunk – ismertette a Jobbik politikusa.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/




A gyors megoldásra égető szükség van, mert a kilakoltatások gőzerővel zajlanak. Nagy kérdés az, hogy a FIDESZ-KDNP miért nem nyitott erre a témára, és miért nézi tétlenül azt, hogy a Magyar családok tömegét hajítják az utcára a bankok végrehajtói és közjegyzői segédlettel.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
DEVIZAHITELESEK KÁRTÉRÍTÉSE.
DEVIZAHITELESEK KÁRTÉRÍTÉSE.

DEVIZAHITELESEK KÁRTÉRÍTÉSE. [good_old_share] „Devizahitelesek” Kártérítése Találkozzunk október 23-án, Budapesten, a Honvéd téren, a Gulag áldozatainak emlékhelyén. A múltban a Gulag...

AMIKOR EGY BÍRÓ KITÁLAL.
AMIKOR EGY BÍRÓ KITÁLAL.

AMIKOR EGY BÍRÓ KITÁLAL. [good_old_share] Sötét, pártállami időket idézhet elénk az a kép, amely napjainkban a jogkereső devizakárosultakat fogadja a...

Close