DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDŐ JAVASLATCSOMAG A PARLAMENT ELŐTT.

DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDŐ JAVASLATCSOMAG A PARLAMENT ELŐTT.

DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDŐ JAVASLATCSOMAG A PARLAMENT ELŐTT.

[good_old_share]


Az ellenzéki pártok közül néhány folyamatosan próbálkozik azzal, hogy az általuk kidolgozott „deviza”-károsultakat védő javaslatokat, megoldásokat a parlament napirendre tűzze és tárgyalja.
Devizahiteleseket védő javaslatokat tett a Jobbik.

Végrehajtási moratóriumot, a kilakoltatások azonnali felfüggesztését és a devizahitelesek kárpótlását követeli a Jobbik.

Ezt Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő mondta a pártja által összehívott devizahiteles-kerekasztal ülése után. A politikus szerint ellenzékből is ezért küzdenek.

Az ötletekből törvényjavaslatok lesznek, a törvényjavaslatokat megtárgyalja a Ház, majd rendre elutasítja a kormányzat, de mi, ellenzéki képviselők elszántak vagyunk amellett, hogy ha kormányváltás lesz, ne akkor kezdjük kitalálni, hogyan tegyünk igazságot ezen embereknek a sorsát illetően, hanem már legyen kész megoldási csomagunk – ismertette a Jobbik politikusa.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
A gyors megoldásra égető szükség van, mert a kilakoltatások gőzerővel zajlanak. Nagy kérdés az, hogy a FIDESZ-KDNP miért nem nyitott erre a témára, és miért nézi tétlenül azt, hogy a Magyar családok tömegét hajítják az utcára a bankok végrehajtói és közjegyzői segédlettel.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM