Döntött a kormány: hitelmoratórium, élelmiszerár-stop, benzinárstopp meghosszabítva!

Nemzeti Civil Kontroll, Döntött a kormány: hitelmoratórium, élelmiszerár-stop, benzinárstopp meghosszabítva, Orbán Viktor

Döntött a kormány: hitelmoratórium, élelmiszerár-stop, benzinárstopp meghosszabítva!

Orbán Viktor Facebook oldalán egy rövid, de annál fontosabb bejelenés olvasható 2022-06-16 i dátummal:

Meghosszabbítjuk az árstoppokat!

Döntött a kormány: hitelmoratórium, élelmiszerár-stop, benzinárstopp meghosszabítva!

Döntött a kormány:

az élelmiszerár-stopot 2022. október 1-ig,

a hitelmoratóriumot és a kamatstopot 2022. december 31-ig,

a benzinárstopot 2022. október 1-ig meghosszabbítjuk.

Mesterházy Attila Mszp politikus azonnal reagált a miniszterelnök facebook oldalán a döntéssel kapcsolatban:
Mesterházy – A most bejelentett kormány döntésekkel egyetértek: hitelmoratórium, kamatstop, élelmiszerár-stop és benzinár-stop meghosszabítva.

De vannak, akik nem értenek egyet az intézkedéssel. Egy hozzászóló véleménye:

Én nem nagyon vásárlok ezekből a termékekből. Én nem jártam jól!

Lekaparom mindjárt az arcomat! Ez is mutatja, hogy eus források nélkül SEMMIT sem érünk!

Én nem nagyon vásárlok ezekből a termékekből, mert az ebédemet egy kifőzde hozza minden nap és annak a menünek az ára nő, mint a bolondgomba, meg minden más termék, amit veszek! Rúd szalámi 1700-ról 2300-ra nőtt, majonéz 300-ról 500-ra, májkrém 300-ról 400-ra, stb! Én nem jártam jól! 
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM