DR. BIHARI KRISZTINA-AUTÓHITELEK, LAKÁSHITELEK.

DR. BIHARI KRISZTINA-AUTÓHITELEK, LAKÁSHITELEK.


Rövid összefoglaló Ürögdinétől. A cikk alatt a felvétel!: Bihari Krisztina a HIR Tv ben az AUTÓHITELEKRŐL…azt mondja az ügyvéd egy polgári engedetlenségre nem buzdithat, de a bank az AUTÓÜGYEKBEN nem hajthat közvetlenül végre.

 
A törzskönyveket kérni kell…ha nem adja a bank perre kell menni.
Meg kell próbálni a peren kivüli egyezséget de nem sok sikerrel mert amit most hoztak töürvényeket azok megerősitették a bankokat igy egyenlőre a bankok várnak.

A LAKÁSHITELEKNÉL nagyon nagy a nehézsége a családoknak.

 

Az 5 év gyüjtőhitel az árfolyamgátnál most lejárt újra meg fog emelkedni, előbb utóbb ezeket is fel fogják mondani és jön a végrehajtás. Mit tehetnek a végrehajtás ellen? A bankoknak el kellett számolni addig leálltak a végrehajtások stb. 2014-2015 ben nyomott áron jutottak az árverési vevők ingatlanhoz.Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Most a NYÁRI IDŐSZAKBAN a már korábban eladott ingatlanból sorra fogják KILAKOLTATNI, UTCÁRA DOBNI AZ EMBEREKET!

Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!
loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás