DEVIZAHITELEZÉS – KORMÁNYOK ÉS BANKOK KÖZÖS AKCIÓJA A LAKOSSÁG ELLEN.

DEVIZAHITELEZÉS - KORMÁNYOK ÉS BANKOK KÖZÖS AKCIÓJA A LAKOSSÁG ELLEN.

DEVIZAHITELEZÉS – KORMÁNYOK ÉS BANKOK KÖZÖS AKCIÓJA A LAKOSSÁG ELLEN.

[good_old_share]


Engedjetek meg egy rövid BOTRÁNY-VIDEÓ magyarázatot azzal kapcsolatban, hogy "VOLT DEVIZAFEDEZET" a devizahitelek mögött, volt "KOCKÁZATKEZELÉS" az adósok költségén, volt forint elleni "SPEKULÁCIÓ", miután vannak közokiratba foglalt "UZSORÁS SZERZŐDÉSEK" miatt százezrével végrehajtási eljárások … Oszd meg a videókat!Falus Zsolt Ferenc Elnök – Bankcsapda Egyesület

Falus Zsolt videója alatt pedig ott a Bankszövetség főtitkáranak vallomása is a swap ügyletekkel kapcsolatban.Az ilyen típusu ügyletekre mindössze ez a magyarázata: „A bankoknak a tulajdonosi érdekekre is figyelemmel kell lenni. Ez azt jelenti, hogy jól kell sáfárkodni a rájuk bízott vagyonnal.”

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Az oldalunkon számtalan bizonyítékot lehet találni arra a tényre, hogy a bankok magas kockázatú műveletekkel fedezték (paníroztak le) a devizahitelnek álcázott „pénzügyi termékek” fedezetét. (Ilyen a fenti videó is.) Ezek mellett nagyrészt még biztosítást is kötöttek a szerződések bedőlése esetére. Természetesen ezek költségeit is az ügyfelekre hárították.Ezekről a szerződéshez kapcsolódó lényeges tényekről az ügyfeleket nem tájékoztatták, így az ügyfelek szerződéses akarata ezekre nem is terjedt ki. Mivel a fent felsorolt műveletek a szerződés alapvető elemei, és ezekről az ügyfelek nem tudtak (nem is tudhattak) így semmisek lehetnek a szerződések. Itt már csak az a kérdés, hogy ki, vagy kik tudják kiharcolni, hogy ezt érvényre is lehessen juttatni? Van erre politikai akarat?

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM