4,3 millió ember a létminimum alatt! Magyarország jobban teljesít!

loading...

A KSH legutolsó adatai szerint a létminimum 85.890,-Ft. Magyarországon a lakosság 41 %-a, 4,3 millió ember él ez alatt.(!!!!) Magyarország jobban teljesít! Ebben is. Nem döbbenetes ez a szám? Nem kellene elgondolkodni az orbáni siker sztorin? Ez a siker? A lakosság közel fele nyomorog? Mert létminimum alatt mást nem lehet.

Európa közepén vagyunk, nem valahol a fejletlen világrészben. Ez volt az ára a nyugdíjpénzek ellopásának? Ez a következménye a multikra kivetett, de az általunk megfizetett adóknak? Ennyit tud felmutatni a Nemzeti Együttműködés Rendszere? Ez nem szomorú, ez gyalázatos.

Ami még jobban, hogy ezt ők odafenn nem látják. Hülye vagyok, dehogy nem látják, csak nem érdekli őket. Én és a rokonok, a barátok köszönöm jól vagyunk. Mondja Viktor, Lázár, Szíjjártó, Kövér és a többi dicstelen és gerinctelen egoista. A nép nem számít. És igazuk van, mert ezt megtehetik velünk, birkákkal, akik csak bégetünk és tűrünk. Meg lehetne ezt tenni egy civilizált európai másik országban? Egyet, csak egyet mondjatok Európából, ahol a lakosság 41 %-a él a létminimum alatt!! És azon sem lepődnék meg, ha a devizahitelesek ügye nem zárul pozitívan, akkor 2 év múlva a lakosság 20 %-a él majd hajléktalanként. Magyarország jobban teljesít. Korrupcióban, csalásokban, politikusi harácsolásokban, pofátlanságban, cinizmusban, embertelenségben, közönyben. Magyarország jobban teljesít.


loading...

Ébredj Magyarország! Ellopják az álmaidat. Ellopják a jövődet. Ellopják a gyermekeid reményét. Ellopják amit csak el lehet. Mire felébredünk, már takarónk sem lesz.

Magyarország jobban teljesít!

Forrás: Patacsi Pilvax


Szólj hozzá

Hozzászólás