4,3 millió ember a létminimum alatt! Magyarország jobban teljesít!

Magyarország jobban teljesít - mint Szomália

A KSH legutolsó adatai szerint a létminimum 85.890,-Ft. Magyarországon a lakosság 41 %-a, 4,3 millió ember él ez alatt.(!!!!) Magyarország jobban teljesít! Ebben is. Nem döbbenetes ez a szám? Nem kellene elgondolkodni az orbáni siker sztorin? Ez a siker? A lakosság közel fele nyomorog? Mert létminimum alatt mást nem lehet.

Európa közepén vagyunk, nem valahol a fejletlen világrészben. Ez volt az ára a nyugdíjpénzek ellopásának? Ez a következménye a multikra kivetett, de az általunk megfizetett adóknak? Ennyit tud felmutatni a Nemzeti Együttműködés Rendszere? Ez nem szomorú, ez gyalázatos.

Ami még jobban, hogy ezt ők odafenn nem látják. Hülye vagyok, dehogy nem látják, csak nem érdekli őket. Én és a rokonok, a barátok köszönöm jól vagyunk. Mondja Viktor, Lázár, Szíjjártó, Kövér és a többi dicstelen és gerinctelen egoista. A nép nem számít. És igazuk van, mert ezt megtehetik velünk, birkákkal, akik csak bégetünk és tűrünk. Meg lehetne ezt tenni egy civilizált európai másik országban? Egyet, csak egyet mondjatok Európából, ahol a lakosság 41 %-a él a létminimum alatt!! És azon sem lepődnék meg, ha a devizahitelesek ügye nem zárul pozitívan, akkor 2 év múlva a lakosság 20 %-a él majd hajléktalanként. Magyarország jobban teljesít. Korrupcióban, csalásokban, politikusi harácsolásokban, pofátlanságban, cinizmusban, embertelenségben, közönyben. Magyarország jobban teljesít.


Ébredj Magyarország! Ellopják az álmaidat. Ellopják a jövődet. Ellopják a gyermekeid reményét. Ellopják amit csak el lehet. Mire felébredünk, már takarónk sem lesz.

Magyarország jobban teljesít!

Forrás: Patacsi Pilvax


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM