DR. VARGA-DAMM ANDREA FELHÍVÁSA 2017-06.

DR. VARGA-DAMM ANDREA FELHÍVÁSA 2017-06.

DR. VARGA-DAMM ANDREA FELHÍVÁSA 2017-06.

[good_old_share]


Dr. Varga-Damm Andrea egy rövid felhívást tett közzé a Facebook oldalán.

 
Segítsünk egy megosztással, hogy minél több károsulthoz eljuthasson az ügyvédnő kérése.

 

Íme a felhívás:

FELHÍVÁS! KERESEM A FŐVÁROSI ÍTÉLŐTÁBLA DR. GÁL JUDIT TANÁCSÁNAK ÁLDOZATAIT. MÁR TÖBB JOGERŐS ÍTÉLET VAN A KEZEMBEN, AMELYEK MIND A TÉNYEKET, MIND A JOGSZABÁLYOKAT ILLETŐEN TÉVEDÉSEK SOKASÁGÁT TARTALMAZZÁK.

LÁTVÁNYOSAN A PÉNZÜGYI INTÉZMÉNYEK JAVÁRA SZÓLÓAK, AKÁR ÚGY IS, HOGY BIZONYÍTATLAN TÉNYEKET VALÓSNAK FOGAD EL. KÉREM, OSSZÁTOK MEG, HOGY MINÉL TÖBB ÍTÉLET ALAPJÁN TUDJAK A TANÁCS MUNKÁJA MIATT FELSZÓLALNI.

Segítsünk egy megosztással, hogy minél több károsulthoz eljuthasson az ügyvédnő kérése.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM