DEVIZAÜGY-MOST ÉRKEZETT AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG ÉRTESÍTÉSE!

DEVIZAÜGY-MOST ÉRKEZETT AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG ÉRTESÍTÉSE!

DEVIZAÜGY-MOST ÉRKEZETT AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG ÉRTESÍTÉSE!

[good_old_share]


Az LMP kezdeményezésére parlamenti vitában a bajbajutott többszázezer banki adós problémáival foglalkoznak.

 

Azok vitatkoznak eszerint ma a Parlamentben, akik 2014. július 4-i szavazatukkal és Dr. Trócsányi miniszter vezérletével biztosították a Kormány-Bankszövetség paktum alapján bankok számára azt, hogy az Európai fogyasztóvédelmi rendelkezések figyelmen kívűl hagyásával foszthassák ki a magyar embereket. 
Azok vitatkoznak ma, akik 2014. július 4-i döntésük folytán azzal törvényesítették azt, hogy Magyarországon a bírói hatalmi ág, és ezzel a jogállamiság megszűnt, hogy szerződések érvénytelenségének megállapítását az államhatalom – Országgyűlés – törvénnyel végezte.

Ellenben Európában, sőt Magyarországon is még vannak olyan emberek, akik a jogállamot eltipró vitatkozókkal szemben demokratikus jogállam után vágynak, és ennek bizonyságára ide másolom az Európai Bíróságtól egy órával ezelőtt érkezett  értesítést:Egyik ügyemben keletkezett Fővárosi Törvényszéki jegyzőkönyv alábbi oldalán olvasható az Európai Bíróság által fentiek szerint felfüggesztett, ügyemmel kapcsolatosan kezdeményezett előzetes döntéshozatali eljárásnak indoka.
Az az indok, mely szerint a bankok által diktált kölcsönszerződésekkel kapcsolatos bírósági eljárásokban eljáró bírónak kérelem nélkül is vizsgálni kell a szerződés minden feltételét a tisztességtelenség értékeléséhez, vagy nem kell vizsgálni.

loading…


Parlamenti vitatkozóknak pedig miután bocsánatot kérnének a magyar nemzettől 2014. július 4-i szavazásuk miatt, valamint azért, hogy a végrehajtás megszüntetése iránti perek jogalapját megszüntető, január 1-től hatályba lépő Polgári Perrendtartásról szóló törvényt is elfogadták, most csak két becsületes, adósok számára hasznos feladatuk lehetne.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Részben az, hogy biztosítsák a kölcsönszerződések megkötésekor hatályos törvények szerinti bírósági eljárások zavartalan lefolytatását bármiféle közhatalmi közrehatás nélkül, részben az, hogy ügyvédet igénylő bírósági eljárásokban biztosítsák az adósok számára pártfogó ügyvédek kirendelhetőségét bíróságok által.

Feltételezve azt, hogy hazánkban a jogállamiság követelményét még komolyan tudják venni.

Siófokon 2017. november 6. Léhmann György.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM