ELÁLLÁS UTÁN A BANK FELMONDTA A SZERZŐDÉSED? BÜNTETŐ FELJELENTÉS!

ELÁLLÁS UTÁN A BANK FELMONDTA A SZERZŐDÉSED? BÜNTETŐ FELJELENTÉS!

ELÁLLÁS UTÁN A BANK FELMONDTA A SZERZŐDÉSED? BÜNTETŐ FELJELENTÉS!

[good_old_share]


Mivel a kormány nem védi meg az átvert „deviza”-károsultakat, ezért a saját és családunk védelméről magunknak kell gondoskodnunk.Tisztában vagyunk vele, hogy a jelenlegi körülmények között ez nem könnyű, és azt is látjuk, hogy sokan már feladták. Annak ellenére adták fel, hogy az írott, a jelenlegi, és a szerződéskötéskor hatályos jogszabályok minket, átvert károsultakat védenek. Ezzel viszont pontosan azt teszik, amit a bankok, és az azokat kiszolgáló politikai "elit" elvár tőlük. (az aljas és hazug pénzügyi rendszert kiszolgáló teljes parlamenti garnitúra – tévedés ne essék, a teljes parlamenti garnitúráról van szó!)

 

Azt is látjuk, hogy nem csak minket károsultakat, de a bennünket védő ügyvédeket is megpróbálják elhallgattatni…

loading...

Ezért:
Járvás Éva -Akinek az elállása után a bank közokiratban felmondta a szerződést tegyen büntető feljelentést a közreműködő banki alkalmazottak ellen közokirat hamisítás és hamis tanúzás bűncselekmény miatt.

342. § (1) Aki

a) hamis közokiratot készít, vagy közokirat tartalmát meghamisítja,

b) hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi közokiratot felhasznál,

loading...

c) közreműködik abban, hogy jog vagy kötelezettség létezésére, megváltozására vagy megszűnésére vonatkozó valótlan adatot, tényt vagy nyilatkozatot foglaljanak közokiratba,

bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki az (1) bekezdés a) vagy b) pontjában meghatározott közokirat-hamisításra irányuló előkészületet követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(3) Aki az (1) bekezdés c) pontjában meghatározott közokirat-hamisítást gondatlanságból követi el, vétség miatt elzárással büntetendő.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

272. § (1) A tanú, aki hatóság előtt az ügy lényeges körülményére valótlan vallomást tesz, vagy a valót elhallgatja, hamis tanúzást követ el.
(2) A hamis tanúzásra vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni arra, aki

a) mint szakértő hamis szakvéleményt vagy mint szaktanácsadó hamis felvilágosítást ad,

b) mint tolmács vagy fordító hamisan fordít,

c) a 268. § (1) bekezdésének b) pontja esetén kívül büntető- vagy polgári ügyben hamis okiratot vagy hamis tárgyi bizonyítási eszközt szolgáltat. – Járvás Éva.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A „DEVIZÁS” KÁROSULTAK LASSAN SEPRŰT RAGADNAK. VAGY MÉGSEM?
A „DEVIZÁS” KÁROSULTAK LASSAN SEPRŰT RAGADNAK. VAGY MÉGSEM?

A „DEVIZÁS” KÁROSULTAK LASSAN SEPRŰT RAGADNAK. VAGY MÉGSEM? [good_old_share] Videó alább! Neked mi a véleményed?   Adrienn Kapusi véleménye a...

LMP:ÍGY VERTÉK ÁT A DEVIZAHITELESEKET.
LMP: ÍGY VERTÉK ÁT A DEVIZAHITELESEKET.

LMP:ÍGY VERTÉK ÁT A DEVIZAHITELESEKET. [good_old_share] Kevesli a "deviza"-hitelesek támogatását az LMP. LMP: Átverték a devizahiteleseket Az ATV Start vendége...

Close