DEVIZAKÁROSULT! OLVASD, ÉS GONDOLKODJ!

DEVIZAKÁROSULT! OLVASD, ÉS GONDOLKODJ!

DEVIZAKÁROSULT! OLVASD, ÉS GONDOLKODJ!

[good_old_share]


loading...

Azért miután elolvastad egy károsult társunk alábbi sorait, kíváncsiak lennénk a véleményedre is!

 

ENNYI és nem több! (ti küldtétek)
Nem leszek népszerű a mondandómmal. A PITEE évek óta küzd értünk. Értelmes, kint is érthető és elfogadható módon. ERKÖLCSI támogatást kért, és NEM KAPOTT. 60 devizás érezte úgy, hogy fontos a levél. Hogy megmutathassuk, sokan vagyunk, akik választ és jogszerű elbírálást várnak.

Ennyi átlátszó erőtlen kifogást….. A facsén osztanak kutyát-macskát-szép virágot és BÁRMIT.

Elolvasták és FÉLRE DOBTÁK a felhívást, kérést. Őszintén szólva nem is vágyom kollektív megmentésre. MÁR NEM. Mert nem érdemeljük meg.

És nem csak azért mert ezt a levelet ily kevesen küldték el, hanem mert ez egy durván valódi arcát mutatja a sérelmet szenvedetteknek. TÜKRÖT TART ELÉNK. Sem önmagukért, sem egymásért semmit se kelljen tenni.

loading...
Tudjátok mit? NE TEGYETEK SEMMIT. Szívből remélem, hogy az itthon és odakünn küzdők NYERNI fognak. Bizonyosan jobb lesz a helyzetük. A tömeg esetleg kap egy kis koncot a Hatalomtól. Vagy nem. Nem biztos, hogy érdekel ez már…..

Nézzétek a csoportokat, beszólásokat, lehurrogásokat. Engem is tiltottak le egyébként értelmes emberek, mert azt gondolják, az Ő látásmódjuk az egyetlen és valódi.

Vicces, gyerekes hiszti. Ami jellemző sajnos. Összefogás, együttérzés, tolerancia….ugyan már….. Lassan én is kiveszem a kezem a biliből, felébredek.

 

Szép hétvégét, acsarkodást, nyavalygást, boszorkányüldözést és vak dühöt kívánok Nektek.

A magam részéről tisztelettel és csodálattal adózom annak a pár tucat embernek, legyen ügyvéd itthon s külhonban, bíró, civil SEGÍTŐ (nem kerítő), maroknyi „szabadságharcos besárgult, akik még HISZNEK.

Hinni hiszek. De NEM Bennetek. Magamban, és a pár tucatnyiban.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Mindenki maga dönt, hogyan tovább. Akarata ellenére senkin sem lehet segíteni, és NEM IS KELL! Akinek nem inge, nem veszi magára.

Előzmények: A PITTE (Pénzügyi Ismeretterjesztő és Érdek-képviseleti Egyesület) közleménye:Felhívást tettünk közzé október végén arról, hogy a devizahitelesek küldjenek nyílt levelet az Európai szervezetek vezetőinek. Köszönjük annak a 60 (hatvan) devizahitelesnek a segítségét, akik követték a felhívásunkat, és elküldték emailben az első nyílt levelet az Európai Bizottság alelnökének!

Kedves károsult társunk! Neked mi a véleményed a „devizás” tömeg érdektelenségével kapcsolatban? (tisztelet a nagy számhoz képest rendkívül kevés aktív kivételnek)

"Te választottál engemet, 
te bamba, arctalan tömeg, 
elszívom lassan életed, 
nem lesz házad, se gyermeked, 
nem lesz hazád, nem lesz hited, 
minden szavamat elhiszed, 
mindenhol szózatom sziszeg."

Szentmihályi Szabó Péter

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MEGVAN A FEDEZET A DEVIZAKÁROSULTAK MEGMENTÉSÉRE?
MEGVAN A FEDEZET A DEVIZAKÁROSULTAK MEGMENTÉSÉRE?

MEGVAN A FEDEZET A DEVIZAKÁROSULTAK MEGMENTÉSÉRE? [good_old_share] Rendkívül rövid, de annál fontosabb hírről számoltak be a vezető médiumok a „deviza”-hitelek...

DEVIZÁS ÜZENET-NEM LEHET MINDENKIT MEGMENTENI!
DEVIZÁS ÜZENET-NEM LEHET MINDENKIT MEGMENTENI!

DEVIZÁS ÜZENET-NEM LEHET MINDENKIT MEGMENTENI! [good_old_share] Tisztelt Sorstársak! (Kerékgyártó László, Radikális bankellenes csoport). A társadalom több rétegének, vagy legalábbis egyre...

Close