DEVIZASZERZŐDÉS ÉRVÉNYTELEN. VÉGREHAJTÁS MEGSZÜNTETVE!

DEVIZASZERZŐDÉS ÉRVÉNYTELEN. VÉGREHAJTÁS MEGSZÜNTETVE!

DEVIZASZERZŐDÉS ÉRVÉNYTELEN. VÉGREHAJTÁS MEGSZÜNTETVE!

[good_old_share]


Arra kérjük a „deviza”-károsultakat, hogy tartsanak ki! Az alábbi friss rövidhír is ezt a kérést támasztja alá!Ismét egy friss, és nagyon pozitív örömhír érkezett! Az ügyvédnő részletes tájékoztatást későbbre ígért. Amint a részletekről tájékoztatást kapunk, azonnal közzé fogjuk azokat tenni! 

De addig is:

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Dr. Ulics Erika ügyvédi iroda – Tisztelt Ügyfeleim!

Örömmel adok hírt arról, hogy újabb devizás pert sikerült megnyernem!

Az Egri Törvényszék az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatta, és megállapította, hogy a szerződés a régi Hpt. 213. §. (1) bekezdése alapján érvénytelen, és MEGSZÜNTETTE A VÉGREHAJTÁSI ELJÁRÁST!A végrehajtási eljárásban a bank 47.522.889,- Ft-ot követelt az Ügyfeleimtől! A szerződés érvénytelen, tehát a végrehajtási eljárást megszüntették!!!!!

Bővebben később! 🙂 Dr. Ulics Erika ügyvédi iroda.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM