A LÉTÜNK A TÉT – BÍRÓ ICA.

A LÉTÜNK A TÉT – BÍRÓ ICA.

A LÉTÜNK A TÉT – BÍRÓ ICA.

[good_old_share]


A jelenlegi parlamenti pártok „eltökölték” az időt. Ennek az árát a bankok által átvert „deviza”-károsult családok fizették meg.Számtalan kilakoltatás, öngyilkosság, tönkrement egészség, külföldre vándorolt értékes magyar ember és széthullott család ennek a politikai impotenciának az eredménye.

Azt gondoljuk, hogy erről a tényről az összes „deviza” – károsultnak megegyezik a véleménye.

Néhány hitelkárosult úgy érezte, -hogy más lehetőség nem lévén, a saját kezébe veszi a sorsa irányítását és a hazai „deviza”-károsultak segítségével és összefogásával kívánnak beleszólni a hazai politikai élet formálásába. Sok sikert kívánunk nekik.

Szerinted a Magyar hitelkárosultak segíteni fogják ennek a pártnak a munkáját?

Bíró Ica – A LÉTÜNK A TÉT….!!!!

-Elég volt az ígéretekből, a hazugságokból!  Most vagy soha! – Bíró Ica.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

https://www.facebook.com/zpolgar/videos/2101959009893634/

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM