Devizahitel – Belemegyünk a valóságbizonyításba.

Devizahitel - Belemegyünk a valóságbizonyításba.

Devizahitel – Belemegyünk a valóságbizonyításba.


Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – Belemegyünk a valóságbizonyításba.

 

A büntető tanács feladata annak vizsgálata, valóságnak megfelelő-e azon állításom, hogy az adott bíróság valóban nem alkalmazta az EUB döntéseket, az Irányelvet.Az érintett bíró is köteles vallomást tenni.

2020.04.06. napján lesz a tárgyalás. Szükségem lenne a médiára, tartalomszolgáltatókra, olyan hallgatóságra, aki a bőrén érzi a kiszolgáltatottságot.

Mivel közvádas az ügy, a közérdek nem azonos a magát sértettnek érző bíró magánérdekével.

Ezt sajnos végig kell csinálnom…

Figyelem, tisztelt „deviza”-károsultak! Itt az ideje, hogy végre kiálljunk a minket képviselő ügyvédek mellett! 2020.04.06. napján lesz a tárgyalás! Jelentkezni IDE KATTINTVA LEHET!

Előzmény:

Remek reggelre ébredtünk. Megyek a Járásbíróságra vádlottként, hiszen rágalmazás közvádja ért engem, amiért azt találtam leírni, hogy az adott devizás ügyekben ítélkező bíró nem ismeri és nem alkalmazza az EUB döntéseket.

Júliusban igen komolyan megfordult a fejemben, hogy abbahagyom a praxist, mely miatt több ügyvéd lelkendezésben tört ki.

Szeptembertől azonban megfordulni látszik a dolog, s az EUB C-932/19. sz. alatti ügyemben arra is választ kaphatunk, a hazai törvénykezés miért negligálja az Irányelvet és az ahhoz tartozó bírósági döntéseket.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Nem furcsa, hogy több jogvédő ügyvédet is nevesítettek a napokban, mint a rendszer ellenségeit? – Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM