Devizahitel – Belemegyünk a valóságbizonyításba.

Devizahitel - Belemegyünk a valóságbizonyításba.

Devizahitel – Belemegyünk a valóságbizonyításba.


Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – Belemegyünk a valóságbizonyításba.

 

A büntető tanács feladata annak vizsgálata, valóságnak megfelelő-e azon állításom, hogy az adott bíróság valóban nem alkalmazta az EUB döntéseket, az Irányelvet.loading...

Az érintett bíró is köteles vallomást tenni.

2020.04.06. napján lesz a tárgyalás. Szükségem lenne a médiára, tartalomszolgáltatókra, olyan hallgatóságra, aki a bőrén érzi a kiszolgáltatottságot.

Mivel közvádas az ügy, a közérdek nem azonos a magát sértettnek érző bíró magánérdekével.

Ezt sajnos végig kell csinálnom…

Figyelem, tisztelt „deviza”-károsultak! Itt az ideje, hogy végre kiálljunk a minket képviselő ügyvédek mellett! 2020.04.06. napján lesz a tárgyalás! Jelentkezni IDE KATTINTVA LEHET!

loading...

Előzmény:

Remek reggelre ébredtünk. Megyek a Járásbíróságra vádlottként, hiszen rágalmazás közvádja ért engem, amiért azt találtam leírni, hogy az adott devizás ügyekben ítélkező bíró nem ismeri és nem alkalmazza az EUB döntéseket.

Júliusban igen komolyan megfordult a fejemben, hogy abbahagyom a praxist, mely miatt több ügyvéd lelkendezésben tört ki.

Szeptembertől azonban megfordulni látszik a dolog, s az EUB C-932/19. sz. alatti ügyemben arra is választ kaphatunk, a hazai törvénykezés miért negligálja az Irányelvet és az ahhoz tartozó bírósági döntéseket.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Nem furcsa, hogy több jogvédő ügyvédet is nevesítettek a napokban, mint a rendszer ellenségeit? – Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
2020 a bizakodás éve a „deviza” károsultak számára.
2020 a bizakodás éve a „deviza” károsultak számára.

2020 a bizakodás éve a „deviza” károsultak számára. A mérsékelt, kétségekkel teli, de egyes elemeiben a megalapozott bizakodás éve lehet...

A bankárok már a gyermekeinket akarják behálózni!
A bankárok már a gyermekeinket akarják behálózni!

A bankárok már a gyermekeinket akarják behálózni! Egy kedves olvasónk írta a következő sorokat: A bankok pénzügyi órákat tartanak az...

Close