“DEVIZAHITELEK” – PASSZÍV VÁRAKOZÁS A VÉGZETRE

"DEVIZAHITELEK" - PASSZÍV VÁRAKOZÁS A VÉGZETRE.

"DEVIZAHITELEK" – PASSZÍV VÁRAKOZÁS A VÉGZETRE

DEVIZAHITELFELSZÁMOLÁS – FACEBOOK KÖZÖSSÉG

Csak jelzem, hogy kormányunk Csöbör Katalin fideszes képviselő elővezetésében változtatott picikét a végrehajtási törvényen. Épp csak annyit, hogy ha önkormányzat vagy állam veszi meg egy banktól a követelést, akkor neki jogában áll kirakni a benne lakót, vagyis a kilakoltatási moratórium akkor nem érvényes.

Ugye érted? A bank nem tudja kitenni az adóst, de kényszerítve lesz, hogy adja el a követelést az államnak vagy az önkormányzatnak, aki viszont majd ki fogja tudni tenni.
Szerintünk jobb, ha perelsz nagyon sürgősen, mert ha nem is lesz a per gyors, kirakni akkor sem tudnak. Felmondott vagy ahhoz közel lévő adósoknak is létezik jobb megoldásunk, mint a passzív várakozás a végzetre.Ha az ember figyel, érdekes dolgok jönnek sorjában. Persze ezek nem első oldalon jelennek meg, csak úgy csöpögtetve. De rakjuk sorba és emeljük ki a lényeget:
1. A 38-as adósmentő törvény megakadályozza, hogy bírósági perrel az adós egyszerűen semmissé nyilvánítsa a devizás kölcsönszerződését.

Persze a hír arról szól, jóváírják az egyoldalú kamatemeléssel és a deviza árfolyamréssel ellopott összeget, ezt BANKOK ELSZÁMOLTATÁSA-nak nevezik. De HAZUGSÁG az, hogy ettől 40% -kal csökkennek a részletek és 30%-kal a tőke. A tőke alig 15%-kal fog csökkenni az adósok legnagyobb részénél.

2. Forintosításnak nevezi azt, hogy ezt a picikét csökkentett adósságot a létező legmagasabb deviza árfolyamon átszámolja Forintra. Ezt nevezi a DEVIZAHITELEK KIVEZETÉSÉNEK, ami HAZUGSÁG. A keletkező forint tartozás magasabb lesz, mint amit eredetileg felvett az adós, és a törlesztő nem csökken, hanem akár nőhet is. Gyakorlatilag az adóssal ÚJRA FELVETETIK A KÖLCSÖNT, amit eddig törlesztett, azt ELLOPTÁK.

3. Az ÚJ FORINT KÖLCSÖN majd nem lesz támadható a bíróságon, mert kivételesen ügyelnek, hogy szabályos legyen a szerződés. Később meg fog emelkedni a kamat, a törlesztő és a visszafizetendő összeg, mert VÁLTOZÓ KAMATRA ADJÁK. Emiatt aki nem dőlt be a devizahitellel, az majd be fog dőlni a Forint hitellel.

4. Véletlenül megváltoztatták a végrehajtási törvényt úgy, hogy ha egy banki követelést a ÁLLAMI CÉG VAGY ÖNKORMÁNYZAT vesz meg, akkor nincs kilakoltatási moratórium, KIRAKHATJÁK AZ UTCÁRA az adóst.

loading...

5. Véletlenül pont most létrehoznak egy ÁLLAMI ESZKÖZKEZELŐT (MARK Zrt), ami bevallottan a banki követelések felvásárlására jön létre.

6. Tehát a folyamat szerintük:
– legalizálják a devizahitel csalást a forintosítással, ezzel akadályozzák a bírósági pereket
– belekényszerítik az adósokat egy szabályos, de rettenetesen ROSSZ FORINT KÖLCSÖNBE, aminek pár év múlva ugyanúgy felmegy a törlesztője.
– Ettől az adósok tömegével dőlnek majd be
– A bedőlt adósokat a bankok nem fogják tudni kirakni az ingatlanból
– AZ ÁLLAMI ESZKÖZKEZELŐ VISZONT IGEN
– az eredmény tehát az, hogy az ÁLLAM elprivatizálja az adósok ingatlanait és cinikusan még hálát is vár azért, hogy bérlőként esetleg hagyja benne maradni.
– A bankokkal ezt leboltolták, mert cserébe a forintosításon hülyére keresik magukat.
– És NEKED hogy tetszik?7. A folyamat szerintünk:
– azonnal INDÍTS PERT a devizahiteles szerződésed ellen, mert még ma is VAN LEHETŐSÉG. 
– A forintosítást ezáltal jogosan elutasíthatod, hiába írták törvénybe
– Amíg a per megy, nem rakhatnak ki
– Használd a tiltakozás minden formáját, amire lehetőséged van, nyújts be alkotmányjogi panaszt, oltsd le a képviselődet ha megszavazta a törvényt, kiabálj, mondd el másoknak is hogy átverik őket. Ne hidd, hogy a problámádat majd megoldja más. NEM FOGJA MEGOLDANI HELYETTED SENKI!!!

– Meg ami még eszedbe jut, légy kreatív. DEVIZAHITELFELSZÁMOLÁS – FACEBOOK KÖZÖSSÉG

Facebook hozzászólások
loading...