“DEVIZAHITELEK” – PASSZÍV VÁRAKOZÁS A VÉGZETRE

"DEVIZAHITELEK" - PASSZÍV VÁRAKOZÁS A VÉGZETRE.

"DEVIZAHITELEK" – PASSZÍV VÁRAKOZÁS A VÉGZETRE

DEVIZAHITELFELSZÁMOLÁS – FACEBOOK KÖZÖSSÉG

Csak jelzem, hogy kormányunk Csöbör Katalin fideszes képviselő elővezetésében változtatott picikét a végrehajtási törvényen. Épp csak annyit, hogy ha önkormányzat vagy állam veszi meg egy banktól a követelést, akkor neki jogában áll kirakni a benne lakót, vagyis a kilakoltatási moratórium akkor nem érvényes.

Ugye érted? A bank nem tudja kitenni az adóst, de kényszerítve lesz, hogy adja el a követelést az államnak vagy az önkormányzatnak, aki viszont majd ki fogja tudni tenni.
Szerintünk jobb, ha perelsz nagyon sürgősen, mert ha nem is lesz a per gyors, kirakni akkor sem tudnak. Felmondott vagy ahhoz közel lévő adósoknak is létezik jobb megoldásunk, mint a passzív várakozás a végzetre.Ha az ember figyel, érdekes dolgok jönnek sorjában. Persze ezek nem első oldalon jelennek meg, csak úgy csöpögtetve. De rakjuk sorba és emeljük ki a lényeget:
1. A 38-as adósmentő törvény megakadályozza, hogy bírósági perrel az adós egyszerűen semmissé nyilvánítsa a devizás kölcsönszerződését.

Persze a hír arról szól, jóváírják az egyoldalú kamatemeléssel és a deviza árfolyamréssel ellopott összeget, ezt BANKOK ELSZÁMOLTATÁSA-nak nevezik. De HAZUGSÁG az, hogy ettől 40% -kal csökkennek a részletek és 30%-kal a tőke. A tőke alig 15%-kal fog csökkenni az adósok legnagyobb részénél.

2. Forintosításnak nevezi azt, hogy ezt a picikét csökkentett adósságot a létező legmagasabb deviza árfolyamon átszámolja Forintra. Ezt nevezi a DEVIZAHITELEK KIVEZETÉSÉNEK, ami HAZUGSÁG. A keletkező forint tartozás magasabb lesz, mint amit eredetileg felvett az adós, és a törlesztő nem csökken, hanem akár nőhet is. Gyakorlatilag az adóssal ÚJRA FELVETETIK A KÖLCSÖNT, amit eddig törlesztett, azt ELLOPTÁK.

3. Az ÚJ FORINT KÖLCSÖN majd nem lesz támadható a bíróságon, mert kivételesen ügyelnek, hogy szabályos legyen a szerződés. Később meg fog emelkedni a kamat, a törlesztő és a visszafizetendő összeg, mert VÁLTOZÓ KAMATRA ADJÁK. Emiatt aki nem dőlt be a devizahitellel, az majd be fog dőlni a Forint hitellel.

4. Véletlenül megváltoztatták a végrehajtási törvényt úgy, hogy ha egy banki követelést a ÁLLAMI CÉG VAGY ÖNKORMÁNYZAT vesz meg, akkor nincs kilakoltatási moratórium, KIRAKHATJÁK AZ UTCÁRA az adóst.

5. Véletlenül pont most létrehoznak egy ÁLLAMI ESZKÖZKEZELŐT (MARK Zrt), ami bevallottan a banki követelések felvásárlására jön létre.

6. Tehát a folyamat szerintük:
– legalizálják a devizahitel csalást a forintosítással, ezzel akadályozzák a bírósági pereket
– belekényszerítik az adósokat egy szabályos, de rettenetesen ROSSZ FORINT KÖLCSÖNBE, aminek pár év múlva ugyanúgy felmegy a törlesztője.
– Ettől az adósok tömegével dőlnek majd be
– A bedőlt adósokat a bankok nem fogják tudni kirakni az ingatlanból
– AZ ÁLLAMI ESZKÖZKEZELŐ VISZONT IGEN
– az eredmény tehát az, hogy az ÁLLAM elprivatizálja az adósok ingatlanait és cinikusan még hálát is vár azért, hogy bérlőként esetleg hagyja benne maradni.
– A bankokkal ezt leboltolták, mert cserébe a forintosításon hülyére keresik magukat.
– És NEKED hogy tetszik?7. A folyamat szerintünk:
– azonnal INDÍTS PERT a devizahiteles szerződésed ellen, mert még ma is VAN LEHETŐSÉG. 
– A forintosítást ezáltal jogosan elutasíthatod, hiába írták törvénybe
– Amíg a per megy, nem rakhatnak ki
– Használd a tiltakozás minden formáját, amire lehetőséged van, nyújts be alkotmányjogi panaszt, oltsd le a képviselődet ha megszavazta a törvényt, kiabálj, mondd el másoknak is hogy átverik őket. Ne hidd, hogy a problámádat majd megoldja más. NEM FOGJA MEGOLDANI HELYETTED SENKI!!!

– Meg ami még eszedbe jut, légy kreatív. DEVIZAHITELFELSZÁMOLÁS – FACEBOOK KÖZÖSSÉG

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM