“DEVIZA”-“HITELES” PÉLDA: PERELNI, PERELNI, PERELNI…

"DEVIZA"-"HITELES" PÉLDA: PERELNI, PERELNI, PERELNI...

Lakai István: Devizahitelesek! Perelni a bankokat, perelni,, perelni,, perelni!!!

Az Erste Bank ellen beadott saját perem ismertetése, és az Erste Bank, Sasvári ügyvédi iroda segédletével kivitelezett legújabb szemét trükkje:

A Bihari ügyvédi iroda képviseletében pert indítottam az Erste bank ellen tavaly novemberében. Ez év márciusában került sor a tárgyalásra. A pert azért adtam be, hogy az egész szerződést és az ingatlanokra bejegyzett jelzálogszerződést is érvénytelenítsem. Későbbi tervem egy 30 millió Ft-os kártérítés behajtása, valamint bűntetővádi per elindítása az Erste bank ellen.

A per időpontja és helyszíne: 2014. március 20. 14 óra 30 perc Budapest, Varsányi Irén u. 40-44. I.emelet 102. ajtó

A Bíró nevét a következő hírben közlöm.

A semmiség megállapítását azért kértem, mert a Bank nem adott devizát, mégis fizettem 6 éven keresztül az árfolyamváltozásból származó töbletköltséget, amely miatt a törlesztőrészletem 150 ezer Ft-ról 245 ezer Ft-ra nőtt. A felvett hitel összege: 173 974 svájci frank.

A szerződésemben – mint minden CHF devizahiteles zerződésében- az áll, hogy a banktól kapok svájci frankot, nem pedig az, hogy forintot kapok a frank helyett, amit úgy kell visszatörlesztenem, mintha frankot kaptam volna.


loading...

Ez olyan, mintha valakinek forintot adnék kölcsön, de aranyat kérnék helyette vissza.

Az Erste el sem küldte az ügyvédjét a tárgyalásra, ehelyett, csak egy faxot küldött a bíróságnak, melyben az állt, hogy lehetőségem lett volna a szerződés megkötésekor arra, hogy devizaszámlát nyissak, ezért nem jogos a semmiség megállapítására irányuló kérelmem.

Nagyon fontos: semmi más érvet nem tudott felhozni ellenem a nagy Erste bank!!!   

Azóta kiderült, hogy tömegével próbálkoznak a Bankok ezzel a trükkel. Az állítják, hogy Te vagy én választhattunk volna, a deviza és a hitelszámla között.

Szerencsére már több olyan ítélet született, amelyben a Bíró szájon vágta az ilyen szemét hazugsággal próbálkozó magyargyilkos bankot a következő indokkal:

– ha az ügyfél valóban választhatott a deviza és a forintszámla között a szerződés aláírása idején, akkor hogy lehet, hogy a szerződésben csak devizában van meghatározva a folyósított kölcsön összege???

– ha az ügyfél tényleg a forint számlát választotta a deviza számla helyett, akkor hogy lehet az, hogy erről egyetlen árva szó sem esik a szerződésben???

– ha a Bank ezt állítja és kiderül, hogy nem igaz, az már büncselekménynek számít, mivel szándékosan félre akarta vezetni az igazságszolgáltatást, és ezért a bíróság hivatalból köteles a bank ellen bűntetőjogi  eljárást indítani.

Mindenkinek üzenem: az én perem egy teljesen átlagos per. Bárki elkezdheti a Bank megszívatását. És kötelessége is elkezdeni! Állampolgári kötelessége. És hiába nem olcsó a per, szedjétek össze rá a pénzt akárhogyan!  Megéri!

Egyáltalán nem az a kérdés, hogy Te vagy én fizetni fogunk-e? Nem fogunk fizetni, mert nem kell fizetni egy bűnözőnek. Az a kérdés, hogy szabad lábon maradnak-e az elkövetők,vagy lecsukják őket több 10 évre, ahogy az a bűnözöknél lenni szokott.


És az a kérdés, hogy a magyar népnek van-e bátorsága kártérítést kérni és kapni a több ezer öngyilkosság, a több 10 ezer válás, a több 10 ezer fizetésnélkül maradt család és a több 10 ezer tönkrement vállalkozás miatt. Ha nem, akkor gyávák vagyunk, nincs mit szépíteni. Akkor megérdemeljük, hogy jövőre 35% legyen nálunk az Áfa. ( a külfoldiek már most is röhögnek rajtunk, hogy mi mindezt tűrjük! )

Esetemben a Bíró felfüggesztette az ügyemet, amíg az Európai Bíróság nem határozza meg, hogy a magyar kormány mit tehet és mit nem, a saját országában. Kész röhej! Az ilyen bíró nevét érdemes közszemlére tenni. Meg is teszem a következő hírben.

Kedves Barátaim! Rövidesen részletezzük a bajtársaim és én, hogy miként lehet tömeges perekben rákényszeríteni Kormány Viktort arra, hogy ne féljen, hanem lépjen.  Lépjen úgy, ahogy a külföldi országok vezetői is léptek és megvédték a népüket.

Ne féljen, majd mi megvédjük ha baj van, mert nekünk nincs veszteni valónk! A saját és a gyerekeink élete a tét.

Üdvözlettel: Lakai István Hitelönvédelem

Facebook hozzászólások
loading...