FONTOS! KO. LESZ A BANKOKNAK?

FONTOS! KO. LESZ A BANKOKNAK?

Viszonylag friss, és fontos információ látott napvilágot egy másodfokú végzéssel is megerősítve.

 

Nagy segítség lehet ez a végzés azoknak, akik a „deviza”- hitel kapcsán bankjukat az árfolyamkockázattal kapcsolatos nem megfelelő tájékoztatás miatt perlik.

Ne feledjük a Kúria álláspontját! Íme: "Ha a pénzügyi intézménytől kapott nem megfelelő tájékoztatás vagy a tájékoztatás elmaradása folytán a fogyasztó alappal gondolhatta úgy, hogy az árfolyamkockázat nem valós, vagy az őt csak korlátozott mértékben terheli, a szerződésnek az árfolyamkockázatra vonatkozó rendelkezése tisztességtelen, aminek következtében a szerződés részlegesen, vagy teljesen érvénytelen."

További részletek az árfolyamkockázattal kapcsolatban IDE KATTINTVA olvashatók!

Érdemes tehát olyan érvekkel támadni, amely komoly eredményekhez vezethet!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Az alábbi végzéshez ezt a kísérőszöveget írták: CIB BANK is KO !!! az árfolyamkockázat tekintetében a bankon van a bizonyítási teher minden szempontból, az adósnak ebben a kérdésben nincs bizonyítási kötelme !!!

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Szólj hozzá

Hozzászólás