DEVIZAKÁROSULTAK! MI VÁR RÁTOK? TUDJÁTOK MEG AZ IGAZSÁGOT

DEVIZAKÁROSULTAK! MI VÁR RÁTOK? TUDJÁTOK MEG AZ IGAZSÁGOT!

DEVIZAKÁROSULTAK! MI VÁR RÁTOK? TUDJÁTOK MEG AZ IGAZSÁGOT


[good_old_share]

Oszd meg a felvételt!

 

Dr. Léhmann- a közeljövőben mi vár a "deviza"-károsultakra?

loading...

Sok mindent elmondhatnánk a felvétellel kapcsolatban, de nem tesszük. Dr. Léhmann elmondja a lényeget. Tudja meg minden károsult, hogy kiknek köszönhetjük azt, hogy a mai napig nincs megoldás a devizahitelnek nevezett csalásra.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Tudjuk meg, hogy a bankok által tisztességtelenül felszámolt hatalmas összegeknek miért nincs büntetőjogi következménye. És azt is, hogy ilyen körülmények között mi vár a becsapott, és alaposan megkárosított családok százezreire.
NCK: hozzá kell tennünk, hogy a Dr. Léhmann október 2-i népszavazással kapcsolatos véleményével nem értünk egyet. (a többi "stimmel") Mi a NEM szavazatra kérjük az olvasóinkat!
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KILAKOLTATÁSOK: KÖZELEG A FAGYHALÁL IDŐSZAKA!
KILAKOLTATÁSOK: KÖZELEG A FAGYHALÁL IDŐSZAKA

KILAKOLTATÁSOK: KÖZELEG A FAGYHALÁL IDŐSZAKA [good_old_share] NCK: Még a hazánkba érkező migráns menedékkérőknek a kormányzat fedelet és ellátást biztosít, addig...

HITEL PROBLÉMA? VÉGREHAJTÁS? VAN MEGOLDÁS!
HITEL PROBLÉMA? VÉGREHAJTÁS? VAN MEGOLDÁS!

HITEL PROBLÉMA? VÉGREHAJTÁS? VAN MEGOLDÁS! [good_old_share] Erzsebet Szalagyi -Kedveseim! (FONTOS! OLVASD VÉGIG...) MOST AZOKHOZ SZERETNÉK SZÓLNI, AKIK NEM MONDTAK ELLENT...

Close