KILAKOLTATÁSOK: KÖZELEG A FAGYHALÁL IDŐSZAKA

KILAKOLTATÁSOK: KÖZELEG A FAGYHALÁL IDŐSZAKA!

KILAKOLTATÁSOK: KÖZELEG A FAGYHALÁL IDŐSZAKA


[good_old_share]

loading...

NCK: Még a hazánkba érkező migráns menedékkérőknek a kormányzat fedelet és ellátást biztosít, addig a végrehajtott, kilakoltatott Magyar honfitársaink egyre nagyobb része hajléktalanná és nincstelenné válik hazánkban.
Ezzel kapcsolatban a Magyar Szociális Fórum egy közleményt adott ki.

Az MSZF a közelgő fagyhalálra figyelmeztet

A Magyar Szociális Fórum csütörtökön figyelmeztette a kormányt, hogy a tavasz óta végrehajtott és mindmáig tartó tömeges kilakoltatások miatt a tavalyinál is több ember életét fenyegeti fagyhalál.

A kilakoltatási moratórium lejárta óta országszerte több ezer ember feje fölül vették el a fedelet. A kilakoltatottak nem elhanyagolható része az utcán kötött ki, és azoknak a hajléktalanoknak a seregét gyarapítja, akik közül a mögöttünk álló télen 183-at ragadott magával a fagyhalál, köztük egy 16 éves fiút.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
A Magyar Szociális Fórum a társadalompolitika bűnének tartja az évről-évre megismétlődő tömeges fagyhalált. Megírja, hogy a 2005 óta eltelt 11 évben Magyarországon 2660-an fagytak meg. Növekedett azoknak a száma, akiknek a fizikai léte került veszélybe az anyagi ellátatlanság, a gyatra szociális gondoskodás és a társadalmi kirekesztés következtében.  Megnőtt azoknak a többnyire egyedülálló, magukra hagyott idős embereknek a száma, akik kénytelenek választani a közül, hogy egyenek-e, kiváltsák-e a gyógyszert, vagy fűtsenek. Növekvő tendenciát mutat azoknak a nagycsaládosoknak a száma is, akik – tüzelő híján – bútoraikat voltak kénytelenek felaprítani és eltüzelni, hogy megmentsék a kihűléstől a kicsinyeket, esetenként újszülöttjeiket.

Az MSZF még tavasz elején figyelmeztette a kormányt, hogy a kilakoltatási tilalom feloldása után utcára kerülő emberek azoknak a táborát fogják gyarapítani, akikre a következő télen fagyhalál várhat.

A Magyar Szociális Fórum kiábrándítónak tartja, hogy a kormány a szükséges intézkedések megtétele helyett a valóságot próbálja szépíteni: Rétvári Bence államtitkár augusztus 16-án ugyanis azt állította, hogy 30-an fagytak meg a télen. Az MSZF hivatalos adatokkal cáfolta a kormány társadalmi probléma bagatellizálására tett kísérletét.+++

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HITEL PROBLÉMA? VÉGREHAJTÁS? VAN MEGOLDÁS!
HITEL PROBLÉMA? VÉGREHAJTÁS? VAN MEGOLDÁS!

HITEL PROBLÉMA? VÉGREHAJTÁS? VAN MEGOLDÁS! [good_old_share] Erzsebet Szalagyi -Kedveseim! (FONTOS! OLVASD VÉGIG...) MOST AZOKHOZ SZERETNÉK SZÓLNI, AKIK NEM MONDTAK ELLENT...

A FONTOS DEVIZÁS ÍTÉLET! A HITELSIKEREK ÜZENETE.
A FONTOS DEVIZÁS ÍTÉLET! A HITELSIKEREK ÜZENETE

A FONTOS DEVIZÁS ÍTÉLET! A HITELSIKEREK ÜZENETE [good_old_share] Alább változtatás nélkül közöljük a HitelSikerek üzenetét. Kedves Olvasóink! Néhány hónappal ezelőtt...

Close