LEVÉL DR. LÉHMANN GYÖRGYNEK

LEVÉL DR. LÉHMANN GYÖRGYNEK.

LEVÉL DR. LÉHMANN GYÖRGYNEK


[good_old_share]

A napokban megjelent az oldalunkon egy dr. Léhmannal készült hangriport „deviza”-hitellel, illetve más, aktuális dolgokkal kapcsolatban.
Ebben a riportban dr. Léhmann kitért az október 2.-i népszavazásra, és elmondta, hogy szerinte mit kellene tennie az embereknek.

loading...

Mi már akkor jeleztük, hogy ebben a fontos kérdésben nem értünk egyet a véleményével: „NCK: hozzá kell tennünk, hogy a Dr. Léhmann október 2-i népszavazással kapcsolatos véleményével nem értünk egyet. (a többi "stimmel") Mi a NEM szavazatra kérjük az olvasóinkat!”

Ezzel kapcsolatban egy kedves olvasónktól kaptuk az alábbi levelet, melyet dr. Léhmann Györgynek címzett, de nyílt levélként hozzánk is eljuttatott, így azt változtatás nélkül közöljük.

Tisztelt Dr. Léhmann György Úr!

Nagyon tisztelem Önt a sokak számára nyújtott, lelkiismeretes jogászi segítségéért!

Most azonban csak a – deviza-ügyekben teljesen jogos – HARAG mondatja Önnel, hogy NEM SZABAD a mohamedánok betelepítése ellen szavazni!

loading...

Kérem, gondolja végig, és – ha korrekt akar maradni, – az én véleményemet is szíveskedjék mindazokkal közölni, akiket eddig lebeszélt a NEM-mel szavazásról!
Ez az Ön nagy felelőssége, mert Önre – az eddigi tisztessége alapján – sokan hallgatnak!

A NATO- és az EU-csatlakozás előtti népszavazások a törvény értelmében érvénytelenek voltak, de az 50 % alatti részvevők döntő többsége NEM akarta a csatlakozást.

A kormány azt csinált, amit akart. Beléptetett minket.

Tudjuk.

Most azonban – talán mert ez konkrétan nem volt benne a mindeddig betartott „rózsadombi paktumban” – a kormány – A MI ÉRDEKÜNKBEN! – NEM-et mert mondani az EU „bevándorlás-politikájára”, és mivel 10 milliós ország vagyunk az 500 milliós EU-ban, nagyon szeretné felmutatni, hogy a nép is mellette áll – (legalább) EBBEN AZ ÜGYBEN!

MOST CSAK ÖRÜLHETÜNK, hogy AZONOS AZ AKARATUNK: népnek és kormányának!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A harag mindig rossz tanácsadó! Október 2-án minél többünknek szavaznunk kell, mert most ez a CÉL: NE TELEPÍTSENEK BE HOZZÁNK mohamedán tömegeket!

Igen, a kormány, sajnos, azt tehet, amit akar: ha akarja, október 3-án már „megengedheti” az EU-nak, hogy ránk szabadítsa az iszlám hadsereget!

De okt. 2-án MI MÉG MEGTEHETJÜK, hogy tiltakozzunk ez ellen!
Öngyilkosság, ha nem ezt tesszük!

Kérem, gondolja meg mielőbb, és küldje el ismerőseinek az én véleményemet is, hogy segítsen nekik JÓL dönteni.

Sokszor kell az életben rossz és még rosszabb között dönteni. Amit javasolok, az a lehető legkevésbé rossz!

Legalább a NEM-mel szavazók lelke legyen tiszta! – A továbbiakban a kormány felelőssége lesz, hogy meddig tartja magát a ma hangoztatott NEM-hez!

Továbbra is tisztelettel:

Kincsesné Salca Mária Budakalászról

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAKÁROSULTAK! MI VÁR RÁTOK? TUDJÁTOK MEG AZ IGAZSÁGOT!
DEVIZAKÁROSULTAK! MI VÁR RÁTOK? TUDJÁTOK MEG AZ IGAZSÁGOT

DEVIZAKÁROSULTAK! MI VÁR RÁTOK? TUDJÁTOK MEG AZ IGAZSÁGOT [good_old_share] Oszd meg a felvételt!   Dr. Léhmann- a közeljövőben mi vár...

KILAKOLTATÁSOK: KÖZELEG A FAGYHALÁL IDŐSZAKA!
KILAKOLTATÁSOK: KÖZELEG A FAGYHALÁL IDŐSZAKA

KILAKOLTATÁSOK: KÖZELEG A FAGYHALÁL IDŐSZAKA [good_old_share] NCK: Még a hazánkba érkező migráns menedékkérőknek a kormányzat fedelet és ellátást biztosít, addig...

Close