LEVÉL DR. LÉHMANN GYÖRGYNEK

LEVÉL DR. LÉHMANN GYÖRGYNEK.

LEVÉL DR. LÉHMANN GYÖRGYNEK


[good_old_share]

A napokban megjelent az oldalunkon egy dr. Léhmannal készült hangriport „deviza”-hitellel, illetve más, aktuális dolgokkal kapcsolatban.
Ebben a riportban dr. Léhmann kitért az október 2.-i népszavazásra, és elmondta, hogy szerinte mit kellene tennie az embereknek.

Mi már akkor jeleztük, hogy ebben a fontos kérdésben nem értünk egyet a véleményével: „NCK: hozzá kell tennünk, hogy a Dr. Léhmann október 2-i népszavazással kapcsolatos véleményével nem értünk egyet. (a többi "stimmel") Mi a NEM szavazatra kérjük az olvasóinkat!”

Ezzel kapcsolatban egy kedves olvasónktól kaptuk az alábbi levelet, melyet dr. Léhmann Györgynek címzett, de nyílt levélként hozzánk is eljuttatott, így azt változtatás nélkül közöljük.

Tisztelt Dr. Léhmann György Úr!

Nagyon tisztelem Önt a sokak számára nyújtott, lelkiismeretes jogászi segítségéért!

Most azonban csak a – deviza-ügyekben teljesen jogos – HARAG mondatja Önnel, hogy NEM SZABAD a mohamedánok betelepítése ellen szavazni!

Kérem, gondolja végig, és – ha korrekt akar maradni, – az én véleményemet is szíveskedjék mindazokkal közölni, akiket eddig lebeszélt a NEM-mel szavazásról!
Ez az Ön nagy felelőssége, mert Önre – az eddigi tisztessége alapján – sokan hallgatnak!

A NATO- és az EU-csatlakozás előtti népszavazások a törvény értelmében érvénytelenek voltak, de az 50 % alatti részvevők döntő többsége NEM akarta a csatlakozást.

A kormány azt csinált, amit akart. Beléptetett minket.

Tudjuk.

Most azonban – talán mert ez konkrétan nem volt benne a mindeddig betartott „rózsadombi paktumban” – a kormány – A MI ÉRDEKÜNKBEN! – NEM-et mert mondani az EU „bevándorlás-politikájára”, és mivel 10 milliós ország vagyunk az 500 milliós EU-ban, nagyon szeretné felmutatni, hogy a nép is mellette áll – (legalább) EBBEN AZ ÜGYBEN!

MOST CSAK ÖRÜLHETÜNK, hogy AZONOS AZ AKARATUNK: népnek és kormányának!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A harag mindig rossz tanácsadó! Október 2-án minél többünknek szavaznunk kell, mert most ez a CÉL: NE TELEPÍTSENEK BE HOZZÁNK mohamedán tömegeket!

Igen, a kormány, sajnos, azt tehet, amit akar: ha akarja, október 3-án már „megengedheti” az EU-nak, hogy ránk szabadítsa az iszlám hadsereget!

De okt. 2-án MI MÉG MEGTEHETJÜK, hogy tiltakozzunk ez ellen!
Öngyilkosság, ha nem ezt tesszük!

Kérem, gondolja meg mielőbb, és küldje el ismerőseinek az én véleményemet is, hogy segítsen nekik JÓL dönteni.

Sokszor kell az életben rossz és még rosszabb között dönteni. Amit javasolok, az a lehető legkevésbé rossz!

Legalább a NEM-mel szavazók lelke legyen tiszta! – A továbbiakban a kormány felelőssége lesz, hogy meddig tartja magát a ma hangoztatott NEM-hez!

Továbbra is tisztelettel:

Kincsesné Salca Mária Budakalászról

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM