A FELJELENTÉS

A FELJELENTÉS

Bankcsapda – Csatlakozzon ön is a féljelentökhöz!

 

A devizahitelesek számára kedvező Kúriai döntés miatt “eltűntetett” ítélet és “ígéret” miatti feljelentés


Címzett :    
 

Legfőbb Ügyészség                                         
dr. Polt Péter legfőbb ügyész úr részére                             
1055 Budapest, Markó utca 16. 

 Feladó :       
 

Tisztelt Címzett !  
 

Alulírott ……………………………………………………., ……………………………………………………….. alatti lakos  
 

f e l j e l e n t é s t 
 

kívánok tenni a Btk. 305. § b) és c) pontja szerinti hivatali visszaélés miatt ismeretlen személy, illetve személyek ellen, mivel véleményem szerint az alábbiakban kifejtett bűncselekmény elkövetésének tárgya a hivatali apparátusba vetett bizalom, mely a Kúria, mint hivatali szerv szabályszerű működését is zavarja. 
 

A facebook elnevezésű közösségi oldalon megosztásra került, egy olyan tartalmú okirat, – melyet feljelentésemhez csatolok – mely okirat szerint a Magyar Bankszövetség (1051 Budapest, József nádor tér 5-6.) írásbeli jelzését követően a Kúria Polgári Kollégium vezetője dr. Wellmann György – az okiraton elhelyezett aláírás alapján – intézkedésére a sérelmezett Pfv.I.21.156/2015. számú ítéletet a Kúria honlapjáról eltávolították, valamint az okirat szerint az ítélkező tanács a jövőben igazodni fog a jogegységi határozathoz és az azon alapuló kúriai ítélkezési gyakorlathoz.  
 

A 2011. évi CLXI. törvény a bíróságok szervezetéről és igazgatásáról szóló 163. – 165. § szabályozza a közzéteendő határozatok körét és a közzététel eljárási szabályait, melyek alapján a jogszabály szerint nyilvános határozat eltávolítására, nem volt lehetőség.  
 A tárgyi ítélet és az ítéletek nyilvánossága kiemelet társadalmi és közérdek, ennek akadályozása és az ítélet nyilvánosságának a korlátozása, az elövető helyzetéből adódó lehetőségének társadalmilag helyteleníthető, rosszallható kihasználása.  
 

Kérem a Tisztelt Legfőbb Ügyész urat, hogy feljelentésem alapján szíveskedjen eljárást kezdeményezni, valamint az elkövető felelősségre vonását kérem.  
 

Tisztelettel :  …………………………….. 
 

Kelt :

Közzétette: Bankcsapda – Falus Zsolt

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Szólj hozzá

Hozzászólás