A DEVIZAKÁROSULTAK AZ ARANYTOJÁST TOJÓ TYÚKOK?

A DEVIZAKÁROSULTAK AZ ARANYTOJÁST TOJÓ TYÚKOK?

A DEVIZAKÁROSULTAK AZ ARANYTOJÁST TOJÓ TYÚKOK?

[good_old_share]


Figyelem! Fontos kérdések az oldal alján!

 

Erdei Ildikó – Sokáig rángattam a kislányomat hiteles tüntetésekre. Odáig vetemedtem, hogy szerveztünk is pár sorstársammal.

Akkor még hittem benne, hogy lehet összefogás. De miután az összes csoport vezetőjét megkerestük, kértük jöjjenek el és legyen végre összefogás. Lássák, érezzék az emberek, hogy egy célért, mindannyiunk igazáért harcolnak-harcolunk és képesek vagyunk együtt nagy erőt képviselni.
Ki tudja miért, nemet mondtak.

 

Már egy ideje nem megyünk, mert nem látom értelmét 20-30, ha sokan voltunk 100-200 fős tüntetéseknek. Ahol a rendőrök és a média szereplői többen vannak, mint az érintett károsultak.

Nekem nincs pénzem Póka Laci féle bírósági büntetésekre, sem leülni nem áll módomban, mert a kislányomat nem hagyhatom egyedül 1 napra sem. Nincs pénzem ügyvédekre és értelmét sem látom az elmúlt évek tapasztalatai alapján. Mert nem nyerhetünk bíróságon.

Ezt jó lenne ha végre észrevenné mindenki. Mert amíg arra várnak és ölik bele a maradék pénzüket, hogy majd velük megtörténik a csoda. Addig újabb ezreket lakoltatnak ki, gyerekeket szakítanak el az otthontalanná vált szüleiktől, betegszenek és halnak bele, lesznek öngyilkosok, menekülnek a világba szerteszét.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A fb-on hiteles csoportok százaiban, ugyanaz a pár száz, esetleg ezer ember hőzöng. Nap, mint nap osztják a szupernél szuperebb megoldásokat, jogszabályokat, amik mind mind minket igazolnak, csak semmi értelme. 8 éve nem egy helyben toporgunk, hanem egyre jobban haladunk hátrafelé, politikusaink áldásos tevékenysége folytán.

loading...

Lépésről lépésre minden egyes kaput bezártak előttünk, nehogy megvédhessük magunkat, az igazunkat, az egész életünk munkáját, a gyerekeink jövőjét, az életünket.

Vegyétek észre, nem nyerhetünk, mert a rendszer nem engedi, nem engedheti el az arany tojást tojó tyúkot.  Aki még akkor is tojik, amikor már enni sem eszik.
Belegondoltatok mennyit nyertek már a nyomorunkon? Tényleg ennyire, nem életrevaló nép vagyunk? Mi a lóxarnak kell még történnie, hogy mind a több százezren kimenjünk az utcára? Mert amíg ez meg nem történik, semmire nem megyünk. – Erdei Ildikó.

Neked mi a véleményed? Szerinted miért nem fognak össze a „deviza”-károsult szervezetek? A károsultak tömege miért nem tud egyszerre megmozdulni? Egyáltalán szükség volna az összefogásra?

 

Te fontosnak tartod Falus Zsolt perét? Támogatod, és ott leszel?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[apss_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM