FIGYELJETEK! BIZONYOS BANKOK KERESIK A KIBÚVÓT A RÉSZLETES ELSZÁMOLÁS ALÓL!

FIGYELJETEK! BIZONYOS BANKOK KERESIK A KIBÚVÓT A RÉSZLETES ELSZÁMOLÁS ALÓL!

FIGYELJETEK! BIZONYOS BANKOK KERESIK A KIBÚVÓT A RÉSZLETES ELSZÁMOLÁS ALÓL!

Az információ sokak számára fontos lehet! [cn-social-icon]

Az alábbi devizakárosult levél a mai napon érkezett a szerkesztőséghez. (2015-04-24).

Oszd meg, hogy minél többen felkészülhessenek, és tudják, hogy mi a teendő ilyen esetben.

Tisztelt Címzett!

Én elküldtem TV- levélben a részletes elszámolásra az igényemet, melyet a K&H bank 04.20-án átvett, ezen a napon kelt, 04.23-án érkezett normál postai küldeményben azt válaszolta, hogy a postai megkeresésre nem küldi meg, nehogy illetéktelen kezébe kerüljön.

Hívtam a banki Telecentert ahol az ügyintéző az előbbit azzal magyarázta, hogy a bank belső szabályzata szerint van így.

Egyből panasszal éltem és a mai naptól újra ketyeg nekik az 5 munkanap, mert telefonos kérésre kiküldik.

Javasoltam, hogy a telefon helyett az első határidőre tekintettel küldjék a címzett saját kezéhez. Ezt nem teszik meg.  JOGOSAN?

Üdvözlettel ***

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM