LÉNMANN ÚR BOCSÁNATKÉRÉSÉRE VÁR KÁSLER ÁRPÁD.

LÉNMANN ÚR BOCSÁNATKÉRÉSÉRE VÁR KÁSLER ÁRPÁD.

LÉNMANN ÚR BOCSÁNATKÉRÉSÉRE VÁR KÁSLER ÁRPÁD.

[good_old_share]


Kásler Árpád – Léhmann úr pálfordulása(i)

 

A Blikk hozta le Léhmann úr legutóbbi, Jobbik színárnyalatba burkolt nagy bejelentését, miszerint százezrekre perelhetnek ismét a devizahitelesek a felszámított kezelési költség miatt.

loading...
Öt évvel ezelőtt, mikor az én peremben -2011december 8-án a bíróság ítéletében kimondta, hogy a devizahitel kezelési költségének devizában való megállapítása visszamenőleges hatállyal SEMMIS.

Indoklás:

Ez a szerződési feltétel tisztességtelen azért, mert a benne megállapított kezelési költség CHF-ban történő elszámolása a pénzintézet részéről haszonelemeket tartalmaz, burkolt ügyleti kamatként jelenik meg, így a fogyasztó hátrányára a másik félnek teljesen indokolatlan, egyoldalú előnyt biztosít. Ezért a bíróság ezen kikötés semmisségét is megállapította.

És ennek az ítéletnek birtokában közzétettem, hogy százmilliárdokat kell a bankoknak visszafizetni, teljes cikk itt olvasható.

Akkor Léhmann úr levelet tett közzé és tucatnyi portál átvette,  melyet így kezd:

loading...

„hogy mert a fentiek szerint annyi butaságot leírni Kásler Árpád ennek az ítéletnek ismeretében,”

Azóta tudjuk, hogy százmilliárdokat fizettek vissza a bankok. A Luxembourgi Bíróság elé már csak az árrés ügye jutott ki, mert az akkori jogászom, többszöri felhívásom ellenére, elmulasztotta a nyolc napos benyújtási határidőt (vannak véletlenek) Luxembourgba, így kb. másfélezer milliárd forinttal kevesebbet, csak 800 milliárd forintot kellett visszafizessenek a bankok, ezt is úgy értük el, hogy a Kúria tárgyalásán az ügyvéd úrnak felmondtam és magam képviseltem a kifosztottak ügyét. Mi lett volna, ha nem így van? Már sohasem fogjuk megtudni. 1500 milliárd forint maradt az uzsorások zsebébe a 8 napos határidő elmulasztása miatt.
Léhmann úr akkor így folytatta nyílt levelét:

“Mondd, hogy mert a fentiek szerint annyi butaságot leírni Kásler Árpád ennek az ítéletnek ismeretében, és Te az ítéletnek ismerete nélkül hogy merted Hírleveledben mindezeket terjeszteni.

Hogy meritek az elszegényített, megnyomorított magyar embereket ilyen módon még inkább kétségbe ejteni, hergelni.

És mondd mi hitele lesz ezek után annak a tisztességes embernek, aki a bankok csalárd magatartása miatti jogkövetkezmények kiküszöbölése érdekében tisztességes módszerekkel küzdeni kíván honfitársai érdekében?”

Teljes cikk, itt olvasható.
Tisztelt Léhmann úr! Ön megkérdőjelezte, igen nárcisztikus módon, öt évvel ezelőtt a tisztességemet és igazmondásomat. Most pedig 5 év elteltével egy másik ügy kapcsán kimondott kezelési költséggel kapcsolatos ítéletet, mint a messiás harangozza be, holott nem minden esetre vonatkozó ítéletről van szó, feltételhez kötött, ha nem tartalmaz bizonyos feltételeket a szerződés. Az én ítéletem alapján, semmilyen feltétel tartalmazása mellett sem lehetett volna felszámítani a kezelési költséget. Nagy különbség, mint ahogy az árrés felszámítását is mindenkire kiterjesztetten tisztességtelennek ítélték. Tehát senkinek sem kellett pereskednie.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Az én tevékenységem arra irányult az elmúlt nyolc évben, hogy ne kelljen az embereknek egyenként pert indítania, mert se pénzük, se ismeretük, se valós képviselőjük nincs ehhez. Önöknek, ügyvédeknek és pörösködésből élőknek, az érdeke az, hogy minél többen pereljenek. Ön évekig fennhangon állította, hogy jogos a bankok árfolyamkülönbözet követelése, ezt videofelvételek és tévényilatkozatok tanúsítják, na azok a kijelentések voltak butaságok, szerencsére, ha jól tudom, most már Ön is átvette tőlünk, hogy jogellenes az árfolyam követelésük.

A nyílt bocsánatkérésére még mindig számítok, mert megállapításaim helytállóak voltak, nem eltúlzottak, sőt nagyon szerények, arról nembeszélve, hogy a kifosztott magyar emberek, ezidáig azzal kell beérjék, amit kiharcoltam számukra. Kásler Árpád.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZAPEREK". MENNYIRE FÜGGETLEN A MAGYAR ÍTÉLKEZÉS?
“DEVIZAPEREK”. MENNYIRE FÜGGETLEN A MAGYAR ÍTÉLKEZÉS?

"DEVIZAPEREK". MENNYIRE FÜGGETLEN A MAGYAR ÍTÉLKEZÉS? [good_old_share] Dr. Csikász Levente - Devizaperek - adalék az elvileg "független" ítélkezéshez. Van egy...

MOST AZ EGÉSZ "DEVIZÁS"-TÁRSADALOM GYŐZELME A TÉT!
MOST AZ EGÉSZ “DEVIZÁS”-TÁRSADALOM GYŐZELME A TÉT!

MOST AZ EGÉSZ "DEVIZÁS"-TÁRSADALOM GYŐZELME A TÉT! Ami miatt engem perelnek, az nem más, mint a tevékenységemmel összefüggő közérdekű és...

Close