DEVIZAHITELEK-A PARLAMENTI PÁRTOK HŰSÉGESKÜT TETTEK A BANKÁROKNAK?

DEVIZAHITELEK-A PARLAMENTI PÁRTOK HŰSÉGESKÜT TETTEK A BANKÁROKNAK?

DEVIZAHITELEK-A PARLAMENTI PÁRTOK HŰSÉGESKÜT TETTEK A BANKÁROKNAK?

[good_old_share]


A „deviza”-hiteles piramisjátékkal kapcsolatban hallgatási fogadalmat, és hűségesküt tettek volna a parlamenti pártjaink?

 

Kemény kérdés, de sajnos nagyon is úgy tűnik, hogy a kérdés inkább a valósághoz áll közel. De ha így van, akkor kinek is tették a hallgatási fogadalmat? És milyen tények támasztják alá a kérdés feltevését? És főleg: miért fontos ezzel foglalkoznunk?

loading...
Az utolsó kérdésre a rövid válasz: Azért fontos ezzel foglalkoznunk, mert a parlamentbe juttatott politikusaink tudnának olyan törvényt hozni, amely betartása kötelező lenne mind a bíróságoknak, mind pedig a bankároknak. Tehát egyetlen törvény-csomaggal véglegesen és tisztességesen rendezhető lenne a „deviza”-hitel kérdésköre.

Miért nem teszik?

 

Számtalan olyan közvetlen bizonyíték áll a „deviza”-károsultak rendelkezésére, amely megalapozza azt az erős gyanút, hogy a devizahitelnek nevezett pénzügyi spekulációt előre megtervezve, egy nagy társadalmi réteg ellen, a bankvilág egyes szereplői a politikusok nagy többségének aktív támogatásával hajtották végre.

Csak egy-két kérdéskört fogunk kiemelni, amelyekről igazolni tudjuk, hogy a jelenlegi politikusaink is tudnak, mégsem tesznek semmit átvert károsultak hatalmas tömegének megmentése érdekében.

Árfolyamkockázat:

 

Az árfolyamkockázat a spekuláció egyik legnagyobb tétele. Számtalan bizonyíték áll a rendelkezésünkre, amellyel igazolhatjuk, hogy ez a tétel a valóságban nem létezik, de most csak egyet mutatunk be.

Ez pedig nem más, mint Dr. Navracsics Tibor korábbi Közigazgatási és igazságügyi miniszter 2013_1769-0_indítványa, melyet az alkotmánybíróságnak írt.  A miniszter kiemeli:

loading...

"A devizaalapú forinthitel esetén a kölcsönszerződés alapján a bank az ügyfél részére azonban devizát nem bocsát rendelkezésére, sem effektíve, sem átvitt, jelképes értelemben. Devizához ezen ügylet keretei között az adós semmilyen módon és mértékben nem juthat, a hitelező kizárólag forintot bocsát rendelkezésére, így az árfolyam-különbözet mögött valójában nincs banki szolgáltatás."

Az indítványt IDE KATTINTVA, az oldal alján találod!

Tehát le kell szögeznünk, hogy NEM VOLT DEVIZA A HITELEK MÖGÖTT, és erről az általunk parlamentbe juttatott pártok is tudnak!
És ami nem létezik, annak értelemszerűen kockázata sincs! Ne feledjük! Ez a "hiba" jelentős mértékben kihat a „forintosításra” is! Tehát arra az összegre, amit a károsultak többsége a mai napig is fizet!

És ez ellen (sem) tesz érdemi lépéseket egyetlen parlamenti párt sem! Sejtjük, hogy miért: A „forintosítást” megszavazta az összes parlamenti párt! Ezzel a lépéssel közösen legalizálták többek között azt a jelentős tételt is, amelyről biztosan tudták, hogy a valóságban nem kellene az átvert károsultaknak fizetniük. Ez az árfolyamkockázat!

Egyedül a piaci árfolyamon történő forintosítást nem szavazta meg az „ellenzék”. A „forint forintosításáról a részletes videót a lap alján találod.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

De van itt még más is, amely megalapozza azt a felvetést, hogy a parlamenti pártok hallgatási fogadalmat és hűségesküt tettek a bankároknak:

A másik fontos, és igazolt tény, hogy a hazánkban működő bankok többsége közel kétmillió Magyar családot éveken át 734 milliárd forinttal károsított meg. Mindezt természetesen jogilag bizonyítottan!

A hazai bankok a Magyar társadalom jelenős tömegétől (1,9 millió szerződés) 734 milliárd forintot vontak el szervezetten és folytatólagosan. Tehát ezzel a hatalmas összeggel nem csak jogtalanul károsították meg a fogyasztókat, hanem az eltelt évek alatt jogalap nélkül gazdagodtak a bankok! (az MNB hivatalos kimutatása alapján).

loading…


Parlamenti pártjaink szerint ez a banki magatartás „csak tisztességtelenség”. Az cseppet sem zavarja a parlamenti pártokat, (egyiket sem!!) hogy a Btk. ezt a magatartást nevesíti is, és súlyos börtönévekkel „honorálja”!

A tény az, hogy minden "elszámoltatás" dacára a bankok megúszták, hogy a leghúsbavágóbb tételből, az árfolyamkockázatból nekik is részt kelljen vállalniuk, és a károsultaktól folyamatosan elvont 734 milliárd forintnak sincs büntetőjogi következménye.

Tehát a címben is feltett kérdés továbbra is az: A PARLAMENTI PÁRTOK HŰSÉGESKÜT TETTEK A BANKÁROKNAK?

loading…


Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZAHITELEK"-BÉKESZERZŐDÉS-SZEGÉS.
“DEVIZAHITELEK”-BÉKESZERZŐDÉS-SZEGÉS.

"DEVIZAHITELEK"-BÉKESZERZŐDÉS-SZEGÉS. [good_old_share] - kérem megosztani - Jog és Igazság Mozgalom Civil Társaság PÁRIZSI BÉKESZERZŐDÉS KÉPVISELETVEZETŐIHEZ ANTIFASISZTA ÉS DEVIZAHITELES FELHÍVÁS Címzett:...

"DEVIZAÜGY"-AZ ÜGYVÉDEM TETT KERESZTBE.
“DEVIZAÜGY”-AZ ÜGYVÉDEM TETT KERESZTBE.

"DEVIZAÜGY"-AZ ÜGYVÉDEM TETT KERESZTBE. [good_old_share] NCK: Sajnos mostanában egyre gyakrabban találkozunk az alább is olvasható, Járvás Éva által tapasztalt ügyvédi...

Close