A TÖRVÉNY ALAPJÁN MILYEN ÖSSZEG NEM JÁR A BANKNAK?

A TÖRVÉNY ALAPJÁN MILYEN ÖSSZEG NEM JÁR A BANKNAK?

A TÖRVÉNY ALAPJÁN MILYEN ÖSSZEG NEM JÁR A BANKNAK?

[good_old_share]

Járvás Éva – Keresd meg, értsd meg!
loading...

Felvett összeg 13.500.000,- Ft Megfizetve 12.600.000.- Ft

Raiffeisen bank jogsértő nyilvántartás vezetése tetten érhető az általa megküldött részletes elszámolásban. Vedd elő, nézd meg.

MNB reneletek által ajánlott jelölések „T” Tartozás és „TÁ” Tartozás MNB árfolyamra átszámítva Bank elszámolásának adatoszlopaiban két külön helyen jelenik meg nagyon helyesen, ám de helytelen tartalommal. 

Helyesen úgy lenne, ha a II/1. táblázatban a „T” és „TÁ” a kölcsön jogviszonyból számított tartozás Nyitó Egyenlege lenne látható, míg a II/5. táblázatban a „T” és „TÁ” a kölcsön jogviszonyból eredő Nyitó Egyenleg alapján számított tőketörlesztés levonása után a Kölcsön Záró Egyenlegét kellene látnunk.

Jogszabálysértő Banki "kölcsön" nyilvántartásban azonban Bank nem számít Nyitó Egyenleget. A II/1. táblázatban a Nyitó Egyenleget a folyósítás után nyitva hagyja. Ezt mutatja az adatoszlopban a futamidő alatt a sok nulla ott ahol a Nyitó Egyenlegek összegének kellene lenni. Bank nem végzi el periódusonként a Számviteli törvény és az MNB rendeletek által kötelezett kölcsönértékelést a tranzakció megkezdése előtt, hanem a II/5. táblázat „T” „TÁ” Záró Egyenleg összegéből számítja az aktuális törlesztő részleteket. Ezzel az egyenleghamisítással állít elő forex trade jellegű kölcsönszámításként feltüntetett elszámolást.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ez a magatartás számviteli egyenlegcsalás. Ezzel keletkeztet jogalap nélküli követelést. Ahogy a mellékelt ábrából kiolvasható nem is keveset. Jelenleg 16.218.737,- forintnál tart.
Ez az ami semmi képpen nem jár neki! – Járvás Éva.
FIGYELEM! Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
„DEVIZAHITELEK”- DÖBBENETES PERDÖMPING, AZ ADÓSOK NEM ÉRZIK MAGUKAT MEGMENTVE.
„DEVIZAHITELEK”- DÖBBENETES PERDÖMPING, AZ ADÓSOK NEM ÉRZIK MAGUKAT MEGMENTVE.

„DEVIZAHITELEK”- DÖBBENETES PERDÖMPING, AZ ADÓSOK NEM ÉRZIK MAGUKAT MEGMENTVE. [good_old_share] Az átvert adósok túlnyomó része érzi, hogy valami nagyon nincs...

MEGA ÁTVERÉS 2-AVAGY A DEVIZAKÁROSULTAK ELLENI STRATÉGIA.
MEGA ÁTVERÉS 2-AVAGY A DEVIZAKÁROSULTAK ELLENI STRATÉGIA.

MEGA ÁTVERÉS 2 - AVAGY A DEVIZAKÁROSULTAK ELLENI STRATÉGIA. [good_old_share] Kásler Árpád-Terjeszteni illő kötelesség!  A hatalom nem bízik semmit a...

Close