DEVIZAHITELEK.”Szó bennakad, hang fennakad…”

DEVIZAHITELEK."Szó bennakad, hang fennakad..."

DEVIZAHITELEK."Szó bennakad, hang fennakad…"

[good_old_share]

Most olvasom az alábbi levelet és talán napok múlva tudok válaszolni rá.

 

Most kavarognak indulatos gondolataim és jobb ha a rohadék gyilkosok és segítőik felé nem írom le azt, hogy mit érzek irántuk.
Siófokon 2016. augusztus 3. napján.

Léhmann György

From: M…….. T…. [mailto…………………….@gmail.com]
Sent: Wednesday, August 3, 2016 12:27 PM
To: lehmann@invitel.hu
Subject: válasz a két levélre

 

T. Léhmann Úr!

 

Köszönöm figyelmét, és tájékoztatásait. Én csak a múlt kedden jöttem haza, mert 3 hónapig Debrecenben kellett lennem, ugyanis ott kezelték a mellrákomat, ami a hétéves cirkusz alatt kijött rajtam. Mint írtam a bankkal már február óta nincs kapcsolatom, ugyanis kifizettem a nem mindennapi uzsorát "Pártunk és Kormányunk" segítségével.

Mondhatom, most már el tudom képzelni mit éltek át azok az emberek, akik az államosítás után többé nem mehettek vissza há-zaikba. Nekem megmaradt egy házam.

Ahogy kifizettem a bankot, jött a betegségem. 

Elmondhatom, hogy megjártam a kínok kínját, szenvedések, kálváriák sorozatát.

 Szeretném tudni, miután kifizettem az uzsorát, lehet-e még tenni valamit kirablóm az Erste ellen? 

Teljesen megsemmisítettek minden téren, de legalább már nem jönnek a fenyegető levelek.

Mára már újra virágzik a hitelezés, mintha semmi nem történt volna.
Az Irgalmas Úristen mentsen meg mindenkit attól, hogy hitelt vegyen fel, főleg itthon. 

Mint laikus,úgy gondolom, hogy amivel kiuzsoráztak az visszajárna kamatokkal együtt, ahogyan ügyvéd Úr leveléből kivettem. Ezt is átvészeltem,

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Az éveken át tartó félelmek, fenyegetések sejtszinten megmaradtak. Sajnos egy rossz lépéssel így teheti tönkre az ember az életét. És még "szerencsésnek " mondhatom magam, mert a 94 éves anyám, és 92 éves testvére segítettek. Ilyet se érjen meg egyetlen szülő, főleg, hogy ráadásul még majdnem belepusztult egyetlen gyereke. 

Még egyszer köszönöm, hogy tájékoztat, és remélem lesz valamilyen esélyem, hogy a visszajáró

kifosztó visszafizeti amire nem jogosult. Mikor jön már el az, hogy a bankokat kötelezik a kamattal való visszafizetése? 

Jó egészséget kívánva tisztelettel üdvözli híve: S……………… S……………ről
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM