BODROGI, VOITH – PEREKET A BANKOK NYAKÁBA!

BODROGI, VOITH - PEREKET A BANKOK NYAKÁBA!

BODROGI, VOITH – PEREKET A BANKOK NYAKÁBA!

[good_old_share]

Vannak, akik csak most jöttek rá, hogy ez a hitel…bocsánat hibrid sosem jár le! Nem járhat le, mert így lett kitalálva!
loading...

De jobb későn, mint soha.

Bodrogi Gyula és Voith Ági összefogtak, hogy közösen indítsanak pert a bankjuk ellen, amiért devizahitelüket már sokszorosan visszafizették írja a Blikk.

Érdekes, hogy a hivatalos média-kommunikáció pedig pont az ellenkezőjét próbálja az emberek fejébe sulykolni. Azt a hazugságot próbálják beadni a közvéleménynek, hogy az emberek havi törlesztőrészlete csökkent. Ezt a hazugságot ide kattintva olvashatod. A lap alján pedig megnézheted a valódi "deviza"-károsultak véleményét a "csökkenő" havi törlesztőrészletekről.

Visszatérve Bodrogi Gyulára és Voith Ágira:

Láthatjuk, hogy nem csak a "hétköznapi" emberek kerültek bajba a devizhaitel miatt, hanem a sztárok is, köztük Bodrogi Gyula és Voith Ági, Jászai Mari-díjas színésznő is. Bár a devizahitelesek törleszteni tudták volna a felvett kölcsönt az akkori vállalással, de ez az összeg mára megsokszorozódott.

loading...

Bodrogi Gyula csalásnak nevezi az egészet és a Best magazinnak így nyilatkozott: "Felvettem én is a hitelt, nem éppen kedvező kamattal forintban törlesztek, és a frank árfolyamának változására hivatkozva sokszoros visszafizetésnél tartok. Ki akarnak fosztani!" Most viszont úgy döntött, hogy nem hajlandó tovább fizetni, mivel egyre csak több a tartozása.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Voith Ági színésznő is ugyanebben a cipőben jár és már azon is gondolkozott, hogy egy kisebb lakásba költözik, a sajátját pedig kiadja albérletbe, hogy törleszteni tudja tartozását. Még 2007-ben vett fel 5,5 millió forint hitelt az autójára és már 8 millió forintot visszafizetett, viszont hét millióval még mindig tartozik. Gyula és Ági mindent megelégelve most ügyvédhez fordultak és utolsó lehetőségként pert indítottak a bankjuk ellen.

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/

NEKED A "FORINTOSÍTÁS" UTÁN CSÖKKENT, EMELKEDETT, VAGY NEM VÁLTOZOTT A HAVI TÖRLESZTŐRÉSZLETED?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITELEK."Szó bennakad, hang fennakad..."
DEVIZAHITELEK.”Szó bennakad, hang fennakad…”

DEVIZAHITELEK."Szó bennakad, hang fennakad..." [good_old_share] Most olvasom az alábbi levelet és talán napok múlva tudok válaszolni rá.   Most kavarognak...

CSÖKKEN A DEVIZAKÁROSULTAK HAVI TÖRLESZTŐRÉSZLETE!
A NAGY BEJELENTÉS! CSÖKKEN A DEVIZAKÁROSULTAK HAVI TÖRLESZTŐRÉSZLETE!

CSÖKKEN A DEVIZAKÁROSULTAK HAVI TÖRLESZTŐRÉSZLETE! [good_old_share] Előre jelezzük, hogy ezt az állítást nem mi írjuk! Az index oldalán jelent meg...

Close