A DEVIZÁS PEREK TÍZMILLIÓKAT HÚZNAK KI A BANKOK KASSZÁJÁBÓL.

A DEVIZÁS PEREK TÍZMILLIÓKAT HÚZNAK KI A BANKOK KASSZÁJÁBÓL.

A DEVIZÁS PEREK TÍZMILLIÓKAT HÚZNAK KI A BANKOK KASSZÁJÁBÓL.

[good_old_share]


Járvás Éva – A fene vinné el, csak nem tudom elkerülni a színen újólag feltűnt szörnyű vezér baromságait.

 

Azt reméltem, hogy akik már az írásaimon felnőttek a probléma valós feltárásához, már nem zabálják kétpofára az eléjük öntött moslékot. Még mindig vannak mindenevők. Kicsit csalódott vagyok, mert jó lett volna, ha magatoktól is rádöbbentek arra, hogy nem eszünk mindent meg válogatás nélkül.

loading...
Ha tudom, hogy a cián méreg, akkor nem azzal sózom a levesem.

Sorra jönnek a kérdések, hogy tessék már megmondani ez a cián jó lesz? Hát nem! Ez se. Ahogy a többi cián se. Só helyett soha ne használj ciánt, bárhonnan is származik!

Időnként feltűnnek a színen szörnyű vezérek. Akik olvassák a csoportbeírásokat azok ilyen kérdést csak provokatív céllal tehetnek fel. Ha véleményre érdemesnek tartottam volna, nyilván rég megosztottam volna. Nem tettem. Máris többet beszéltünk róla, mint amennyi figyelmet érdemel. Csupa hiba. Olyan az elmélet, mintha a bankok rendelték volna meg tőle. Felejtő, de nagyon gyorsan.

Csak hogy értsd:

 

"1. …Mások EGY szignifikáns hibát kerestek, amely önmagában megmagyarázza a hibás számokat. Ilyen nincs."

majd

loading...

"7. …. Így jöttem rá arra, hogy mindegyik máshol hibás."

Hanta a köbön. 20 év és a csapat, ha csak ennyire képes, akkor ott valami nem stimmel. De még mennyire, hogy van szignifikáns bűn (és nem hiba). A csalás alapja az, hogy a bankok NEM TARTOTTÁK NYILVÁN A KÖLCSÖN EGYENLEGÉT. Egyik sem. Mind egyformán Forex trade alapon számolt tartozást. Abszolút szignifikáns bűn.
Rendszerhiba a jó édes mamikája az összes bankvezérnek. Az! Ez egy tudatosan kitervelt előre megfontolt szándékkal bűnszövetségben elkövetett gazdasági bűncselekmény, melyért a felelős bankvezetők büntetőjogilag felelnek, akik kisuvickolt zsoldosok a gazdasági bérgyilkosok megbízásában. Szó sincs róla, hogy valami véletlen összejátszó rendszerhibával kimosakodhatnak.

Nos, remélem ennyi elég, mert nem akarok ezzel tovább foglalkozni. Az viszont biztos, hogy amíg takargatjuk és védelmezzük a bűnt, addig nem lesz felszámolva. Amíg ebben partnerek vagytok addig a bankoknak dolgoztok.

Én ebbe a hintába nem ülök bele.

Felmerül bennem a gyanú.

Az egyenlegcsalást Sándor Soltész feltárta.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ennek nyomán megszámlálhatatlan PBT-s tárgyalás, peres ügy, büntetőfeljelentés indult el. A sikeres perek hetente sokszor tízmilliókat húznak ki a bankok és faktoringok kasszájából és még Damoklész kardja is ott lebeg a bankvezetők feje felett.

Csak nem nézhetik ezt tétlenül. Kellett venni egy hőst, akit bedobnak közétek.

Lehet, hogy nincs igazam. Ítélje meg mindenki maga. – Járvás Éva.

NCK megjegyzés: Éva vélhetően ERRE A CIKKRE gondolt.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITELEK-A PARLAMENTI PÁRTOK HŰSÉGESKÜT TETTEK A BANKÁROKNAK?
DEVIZAHITELEK-A PARLAMENTI PÁRTOK HŰSÉGESKÜT TETTEK A BANKÁROKNAK?

DEVIZAHITELEK-A PARLAMENTI PÁRTOK HŰSÉGESKÜT TETTEK A BANKÁROKNAK? [good_old_share] A „deviza”-hiteles piramisjátékkal kapcsolatban hallgatási fogadalmat, és hűségesküt tettek volna a parlamenti...

"DEVIZAHITELEK"-BÉKESZERZŐDÉS-SZEGÉS.
“DEVIZAHITELEK”-BÉKESZERZŐDÉS-SZEGÉS.

"DEVIZAHITELEK"-BÉKESZERZŐDÉS-SZEGÉS. [good_old_share] - kérem megosztani - Jog és Igazság Mozgalom Civil Társaság PÁRIZSI BÉKESZERZŐDÉS KÉPVISELETVEZETŐIHEZ ANTIFASISZTA ÉS DEVIZAHITELES FELHÍVÁS Címzett:...

Close