MIT MONDANAK A BÍRÓSÁGON A BANKI TANÚK?

MIT MONDANAK A BÍRÓSÁGON A BANKI TANÚK?

MIT MONDANAK A BÍRÓSÁGON A BANKI TANÚK?

[good_old_share]


Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – “Márki-Zay Péter a Momentum tüntetésén: Nem jobb- és baloldal van Magyarországon, hanem tisztesség és tisztességtelenség.”

 

Na igen, csak ez egy nehéz dolog.Amikor elmondom a bíróságokon: a bank elismerte, hogyan és mennyivel károsította meg ügyfelét, így az ügylet nyilvànvalóan jóerkölcsbe ütköző, akkor jönnek a bírók, hogy á, dehogy is, a Kúria szerint nem az.

Nos, ha ennyire nem megy a jóerkölcs felismerése, akkor hogyan tovább? Ököljog?

Szoktam mondani kollégámnak, van valami blanketta ítélet, melyet alkalmaznak a bírók, mert a szakmai barbárság szó szerinti egyezőséggel ismétlődik a legtöbben. Nem hittek nekem.

Erre most hív kollégám, hogy a nagyon fiatal bíró a pulpitus alól olvasta fel a blanketta szövegét.

A törvénykezés a tekintélyét elveszítette.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A több lehetőség a deviza alapú hitel és a deviza alapú hitel voltak. Azt meg úgy elmagyarázták, hogy a tárgyalásokon fel sem képesek idézni a banki tanúk. Azt mondják kb: a deviza nyilvàntartás a deviza alapot jelenti, míg a deviza alap a deviza nyilvántartást.Gratulálunk Emese! Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

NCK: Jaaaa… többek között a megtévesztő, félrevezető banki reklámoknak (is) "köszönhetően" éppen most lakoltatják ki a BB bank, és más bankok volt ügyfeleit…Igen, az ilyen banki mentalitásnak, illetve a rengeteg egyoldalú szerződésmódosításnak, kamatemelésnek köszönhetően veszítik el családok 10 ezrei az otthonukat!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM