MIT MONDANAK A BÍRÓSÁGON A BANKI TANÚK?

MIT MONDANAK A BÍRÓSÁGON A BANKI TANÚK?

MIT MONDANAK A BÍRÓSÁGON A BANKI TANÚK?

[good_old_share]


Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – “Márki-Zay Péter a Momentum tüntetésén: Nem jobb- és baloldal van Magyarországon, hanem tisztesség és tisztességtelenség.”

 

Na igen, csak ez egy nehéz dolog.

loading...Amikor elmondom a bíróságokon: a bank elismerte, hogyan és mennyivel károsította meg ügyfelét, így az ügylet nyilvànvalóan jóerkölcsbe ütköző, akkor jönnek a bírók, hogy á, dehogy is, a Kúria szerint nem az.

Nos, ha ennyire nem megy a jóerkölcs felismerése, akkor hogyan tovább? Ököljog?

Szoktam mondani kollégámnak, van valami blanketta ítélet, melyet alkalmaznak a bírók, mert a szakmai barbárság szó szerinti egyezőséggel ismétlődik a legtöbben. Nem hittek nekem.

Erre most hív kollégám, hogy a nagyon fiatal bíró a pulpitus alól olvasta fel a blanketta szövegét.

A törvénykezés a tekintélyét elveszítette.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A több lehetőség a deviza alapú hitel és a deviza alapú hitel voltak. Azt meg úgy elmagyarázták, hogy a tárgyalásokon fel sem képesek idézni a banki tanúk. Azt mondják kb: a deviza nyilvàntartás a deviza alapot jelenti, míg a deviza alap a deviza nyilvántartást.

loading...Gratulálunk Emese! Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

NCK: Jaaaa… többek között a megtévesztő, félrevezető banki reklámoknak (is) "köszönhetően" éppen most lakoltatják ki a BB bank, és más bankok volt ügyfeleit…Igen, az ilyen banki mentalitásnak, illetve a rengeteg egyoldalú szerződésmódosításnak, kamatemelésnek köszönhetően veszítik el családok 10 ezrei az otthonukat!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A BANKOK HOGY ÁLLÍTHATJÁK MEG A SÁRGAPÓLÓSOKAT? + EGYEZSÉGI AJÁNLAT!
A BANKOK HOGY ÁLLÍTHATJÁK MEG A SÁRGAPÓLÓSOKAT? + EGYEZSÉGI AJÁNLAT!

A BANKOK HOGY ÁLLÍTHATJÁK MEG A SÁRGAPÓLÓSOKAT? + EGYEZSÉGI AJÁNLAT! [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Ismét egy Sárgapólós győzelem. –...

KILAKOLTATÁS! TERJESSZÉTEK!
KILAKOLTATÁS! TERJESSZÉTEK!

KILAKOLTATÁS! TERJESSZÉTEK! [good_old_share] Molnár F. Árpád - KILAKOLTATÁS! TERJESSZÉTEK! Az Orbán-klán hajnali 6-kor akarja kilakoltatni az 1956-os hős túlélő Antall...

Close