“DEVIZAHITELEK”-A CÉL CSAKIS A TELJES KÁRTALANÍTÁS LEHET!

"DEVIZAHITELEK"-A CÉL CSAKIS A TELJES KÁRTALANÍTÁS LEHET!

"DEVIZAHITELEK"-A CÉL CSAKIS A TELJES KÁRTALANÍTÁS LEHET!

[good_old_share]


Induljon végre az IGAZSÁGTÉTEL !!! – Vezér-Szörényi László. ( a javaslattal kapcslatban szavazás formájában mondd el a véleményed az oldal alján!)
 

A devizahitelezés során helytelenül eljáró bankok felelősségre vonása.

Először is köszönöm a sok jelentkezést, támogatást!

Az utóbbi napokat, az elmúlt másfél hetet a devizahitelesek pereinek a tanulmányozásával, valamint a kialakult helyzet elemzésével töltöttem.

A helyzet sajnos lesújtó. Sokan küzdenek évek óta a bíróságokon az igazukért, a legtöbben eredmény nélkül. Sokak feje felől már elvették a fedelet, voltak és sajnos lesznek kilakoltatások.

A pénzügyi kormányzat nem talált megoldást a devizahitel károsultak problémájára, pedig a számára nyilvánvalónak kellett volna lenni, hogy egyes bankok csaltak a hitelezési ügymenetük során. Anélkül, hogy mélyen taglalnánk, hogy vajon a bankár lobby hatására, vagy csak símán a jogszabályok félreértelmezése miatt, nyilvánvaló, hogy SEM a bíróságokon, SEM a bankokkal kiegyezve, nem lehet eredményt elérni. Gyors eredményhez pedig egyáltalán nem lehet jutni.

Mint előző írásomban kifejtettem, a deviza alapú hitel szerződések több okból is SEMMISEK. Számomra nem vitás, hogy a CÉL csakis a teljes kártalanítás lehet. Csak annyit fizessen vissza az adós, amennyit valóban felvett, mindez vonatkozzon a már lejárt vagy régen lejárt hitelekre is.
Ide konstruktív MEGOLDÁS kell, olyan koncepció, amely mindenképp megoldja a devizahitelesek kártalanítását.

 

KETTŐ megoldást látok erre, mindkettő valós eredményt hozhat, lehet őket párhuzamosan indítani.

Az ELSŐ megoldás: HATALOMBÓL végrehajtani a kártalanítást!

ÖSSZEFOGÁSSAL lehetséges hatalomba jutni és érvényesíteni érdekeinket! Ennek részletes kidolgozását el fogom készíteni a devizahiteles érdekvédelmi szervezetekkel, és a megfelelő időben nyilvánosságra fogom hozni.

Ne felejtsük el: 1 év múlva választások lesznek, legkésőbb akkor a devizahitelesek érdekvédelmi szervezeteinek be kell jutni az Országház és az MNB megfelelő döntéshozó bizottságaiba!

loading…


Tudom, hogy voltak eddig is próbálkozások ebben az irányban, de ezúttal tanulva a múlt hibáiból, más, jobb koncepció alapján kell véghezvinni akaratunkat.

A MÁSODIK lehetőség az Európai Uniós Bíróság elé vinni a devizahitelezés fonákságait. Tudomásom szerint ez már vagy elindult, vagy hamarosan el fog indulni. Számomra nem kétséges, hogy az Európai Unió támogatni fogja a devizehitelesek ügyét.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Végezetül még valami, személyesen rólam. Nekem nincs devizahitelem, nem vagyok elkötelezve senkinek és semminek. Semmilyen érdek nem köt sehova. Nem érdekel sem a pénz, sem a hatalom.

loading…


Ami viszont nagyon érdekel, az az IGAZSÁG! Elég volt abból, ami ebben az oszágban folyik: tömegek kifosztása mindenféle trükkel, csalással, megtévesztéssel! Ennek most véget kell vetni! Induljon végre az IGAZSÁGTÉTEL!!! – Vezér-Szörényi László. Oszd meg!

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM