“DEVIZAHITELEK”-A CÉL CSAKIS A TELJES KÁRTALANÍTÁS LEHET!

"DEVIZAHITELEK"-A CÉL CSAKIS A TELJES KÁRTALANÍTÁS LEHET!

"DEVIZAHITELEK"-A CÉL CSAKIS A TELJES KÁRTALANÍTÁS LEHET!

[good_old_share]


Induljon végre az IGAZSÁGTÉTEL !!! – Vezér-Szörényi László. ( a javaslattal kapcslatban szavazás formájában mondd el a véleményed az oldal alján!)
 

A devizahitelezés során helytelenül eljáró bankok felelősségre vonása.

loading...

Először is köszönöm a sok jelentkezést, támogatást!

Az utóbbi napokat, az elmúlt másfél hetet a devizahitelesek pereinek a tanulmányozásával, valamint a kialakult helyzet elemzésével töltöttem.

A helyzet sajnos lesújtó. Sokan küzdenek évek óta a bíróságokon az igazukért, a legtöbben eredmény nélkül. Sokak feje felől már elvették a fedelet, voltak és sajnos lesznek kilakoltatások.

A pénzügyi kormányzat nem talált megoldást a devizahitel károsultak problémájára, pedig a számára nyilvánvalónak kellett volna lenni, hogy egyes bankok csaltak a hitelezési ügymenetük során. Anélkül, hogy mélyen taglalnánk, hogy vajon a bankár lobby hatására, vagy csak símán a jogszabályok félreértelmezése miatt, nyilvánvaló, hogy SEM a bíróságokon, SEM a bankokkal kiegyezve, nem lehet eredményt elérni. Gyors eredményhez pedig egyáltalán nem lehet jutni.

Mint előző írásomban kifejtettem, a deviza alapú hitel szerződések több okból is SEMMISEK. Számomra nem vitás, hogy a CÉL csakis a teljes kártalanítás lehet. Csak annyit fizessen vissza az adós, amennyit valóban felvett, mindez vonatkozzon a már lejárt vagy régen lejárt hitelekre is.

loading...
Ide konstruktív MEGOLDÁS kell, olyan koncepció, amely mindenképp megoldja a devizahitelesek kártalanítását.

 

KETTŐ megoldást látok erre, mindkettő valós eredményt hozhat, lehet őket párhuzamosan indítani.

Az ELSŐ megoldás: HATALOMBÓL végrehajtani a kártalanítást!

ÖSSZEFOGÁSSAL lehetséges hatalomba jutni és érvényesíteni érdekeinket! Ennek részletes kidolgozását el fogom készíteni a devizahiteles érdekvédelmi szervezetekkel, és a megfelelő időben nyilvánosságra fogom hozni.

Ne felejtsük el: 1 év múlva választások lesznek, legkésőbb akkor a devizahitelesek érdekvédelmi szervezeteinek be kell jutni az Országház és az MNB megfelelő döntéshozó bizottságaiba!

loading…


Tudom, hogy voltak eddig is próbálkozások ebben az irányban, de ezúttal tanulva a múlt hibáiból, más, jobb koncepció alapján kell véghezvinni akaratunkat.

A MÁSODIK lehetőség az Európai Uniós Bíróság elé vinni a devizahitelezés fonákságait. Tudomásom szerint ez már vagy elindult, vagy hamarosan el fog indulni. Számomra nem kétséges, hogy az Európai Unió támogatni fogja a devizehitelesek ügyét.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Végezetül még valami, személyesen rólam. Nekem nincs devizahitelem, nem vagyok elkötelezve senkinek és semminek. Semmilyen érdek nem köt sehova. Nem érdekel sem a pénz, sem a hatalom.

loading…


Ami viszont nagyon érdekel, az az IGAZSÁG! Elég volt abból, ami ebben az oszágban folyik: tömegek kifosztása mindenféle trükkel, csalással, megtévesztéssel! Ennek most véget kell vetni! Induljon végre az IGAZSÁGTÉTEL!!! – Vezér-Szörényi László. Oszd meg!

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÍGY ÁLLÍTSD MEG A VÉGREHAJTÁST!
ÍGY ÁLLÍTSD MEG A VÉGREHAJTÁST!

ÍGY ÁLLÍTSD MEG A VÉGREHAJTÁST! [good_old_share] Hasznos tipp! Gyorshír:   Lomniczi Melinda‎ – DEVIZA HITEL SIKERESEK ÉS SIKERTELENEK Sziasztok!  ...

KI VONHATJA KI AZ AUTÓT A FORGALOMBÓL?
KI VONHATJA KI AZ AUTÓT A FORGALOMBÓL?

KI VONHATJA KI AZ AUTÓT A FORGALOMBÓL? [good_old_share] Edit Hajnalka Dr. Székely Jogszerűen letéti szerződéssel rendelkező személy a forgalmi engedély...

Close