Felvételkori árfolyamon, kamatmentesen lehetne rendezni a devizahitelesek helyzetét?

Dr. Szepesházi Péter, Nemzeti Civil Kontroll, devizahitel, Felvételkori árfolyamon, kamatmentesen lehetne rendezni a devizahitelesek helyzetét?

Felvételkori árfolyamon, kamatmentesen lehetne rendezni a devizahitelesek helyzetét?

Videó a cikk alatt!

„..Ebben az esetben rengeteg ember, nagyon sok pénzt kaphatna vissza a bankoktól…”

A Klubrádió Megbeszéljük című műsorában a hazai devizahitelezés volt a téma. A riporter a következő bevezetőt mondta, és kérdéseket intézett Dr. Szepesházi Péterhez:

A Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje bejelentette, hogy választási győzelmük esetén az új kormány napirendre tűzi a „deviza”-hitelesek (devizakárosultak) kárpótlását / helyzetének rendezését.

Újra számoltatnák a bankokkal az összes devizahitelt. Nem csak azokat védenék, akiket kilakoltatnak, hanem azokat is, akiknek az ügye jelenleg függőben van.

Minden devizakárosultra vonatkozna ez a felülvizsgálat, amit Dobrev Klára ígért. 

Dr. Szepesházi Péter válaszol a feltett kérdésekre:Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM